Defender Canavar oldu!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğuşlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,519

doğuşlu

LAND LOVER
Yer
İSTANBUL
Web
www.gezenbilir.com
Aznom ve Romeo Ferraris'den modifiye edilmiş bir Land Rover Defender ikonik arazi aracı biraz daha güçlenmiş.

Defender oldukça muhafazakar görünmesine rağmen Aznom aracı karbon fiber tamponlar, iki renkli mat gövde boyası, kırmızı şeritler ve yazılar, siyah jantlar ve Kumho Road Venture lastiklerle donatmış. İç kısımda kabin Alcantara döşemeler, karbon fiber bir direksiyon simidi, Sparco spor koltuklar ve karbon fiber trim barındırıyor

Romeo Ferraris aracın 2,4 litrelik turbo dizel dört silindirli motoruna ince ayar yaparak 154 bg güç elde etmiş – bu standart modele göre 30 bg fazla. Performans verileriyse açıklanmadı
[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

defender 1.jpg

defender 2.jpg

defender 3.jpg

Etiketler
Ynt: Defender Canavar oldu!...

ahmet bey bir konuda fikriniz varmı acaba merak ettim 2.5 benzinli benim defender bu araca turbo takıp 83 beygirden daha fazla güç almak mümkünmü

foremost' Alıntı:
ahmet bey bir konuda fikriniz varmı acaba merak ettim 2.5 benzinli benim defender bu araca turbo takıp 83 beygirden daha fazla güç almak mümkünmü

en iyisi V8 takmak ibrahim bey. ;) yada tdi ' e terfi etmek.

selam bora ne haber resimleri gördüm yine döktürmüşsün maşallah tabiki v8 hayalım benim 3.5 çift karburatörlü birşey olabilir yada 3.9 disko oda uyar ama 2.5 in bana yetmediği kesin hayırlısi bakalım bizin defender bir çıksın ileride ilk işin motor olacak

foremost' Alıntı:
selam bora ne haber resimleri gördüm yine döktürmüşsün maşallah tabiki v8 hayalım benim 3.5 çift karburatörlü birşey olabilir yada 3.9 disko oda uyar ama 2.5 in bana yetmediği kesin hayırlısi bakalım bizin defender bir çıksın ileride ilk işin motor olacak

11 temmuzda aracın muhtemelen çıkmamış olur ama arabanla mersin'e bekleriz. özberk bey'in kapalı kasa dizeli hala toplanıyor ama pick up tipinin plakası çıktı. her hafta gibi bu haftada ufak çaplı gezi yapmayı düşünüyoruz. ;D

sanırım 2 hafta daha çıkmaz bazı extralar düşündüm bundan dolayı gecikecek ama buna değecek sanırım bu arada içim gidiyor en kısa zamanda konvoya katılırım sabirsizlikla aracın çıkmasını bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri