merhabalar .aynı sorunu bende yaşadım üst merkezi bir yıl önce lucas marka yenisi ile değiştirdim bir yıldır sorunsuz kullanıyorum . tamir takımı ile verim alınabileceğini düşünmüyorum zaten okadar uğraşıp merkez söküldükden sonra sadece tamir takımı değişerek risk almak bana pek mantıklı gelmiyor.
Selam arkadaşlar üst merkezde kaçak vardı değiştirdim şuan kaçak yok fakat kaput içi ısınınca debriyaj tam açılmıyor fiteslere zor geçiyor idrolik ısınınca yarım pedal gibi çalışıyor bilgisi olan arkadaş varmı
Selam arkadaşlar üst merkezde kaçak vardı değiştirdim şuan kaçak yok fakat kaput içi ısınınca debriyaj tam açılmıyor fiteslere zor geçiyor idrolik ısınınca yarım pedal gibi çalışıyor bilgisi olan arkadaş varmı
Özhan bey ısınınca genişleyen hava pedalı iyice düşürüyordur dedim havasını almaya çalıştım fakat hava alma vidası altta kalıyor normalde üstte olması gerekmezmi
Özgür Bey atl merkezden pompalanarak havası alınıyor üst mekeze bir miktar hidrolik gelinceye kadar diye biliyorum tam olarak bilen ustalarımız vardır.
Merhaba,
Bende 92 benzinli defender var toplayalı 2 sene oldu topladıktan sonra lpg fazla yaktığı için kafayı brc kafayla değiştim şu anda gayet makul oldu.Birde debriyaj üst merkezi kaçırmaya başlamıştı topladıkdan bir kaç ay sonra,çorluda olduğumdan ustama sipariş vereyimmi istanbula dedim bir bakalım doçlarınki uyar dedi ve dediği gibi doçun üst merkezi nerdeyse aynıydı takdık.
Şimdi nerdeyse 2 senedir kullanıyorum ve kaçak yok.
Merhaba,
Bende 92 benzinli defender var toplayalı 2 sene oldu topladıktan sonra lpg fazla yaktığı için kafayı brc kafayla değiştim şu anda gayet makul oldu.Birde debriyaj üst merkezi kaçırmaya başlamıştı topladıkdan bir kaç ay sonra,çorluda olduğumdan ustama sipariş vereyimmi istanbula dedim bir bakalım doçlarınki uyar dedi ve dediği gibi doçun üst merkezi nerdeyse aynıydı takdık.
Şimdi nerdeyse 2 senedir kullanıyorum ve kaçak yok.
Arkadaşlar sorun çözüldü üst kapağı söktüm pedalın yükseklik ve strok ayarının yapıldığı somun gevşemiş ayarlayınca süper oldu
Birde bu kacak olayı ile alakası olurmu bilemiyorum merkez milinin tek tarafında somun vardı çift somun olması milde kasıntılar yapıyor olabilir