defender için en uygun motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,713

saitnuh

Kamp I
selamlar su an 2003 dısco td 5 kullanıyorum.fakat arazı ıcın daha uygun bır kamp aracı yapmak ıcın defender almak ıstıyorum.mevcut aracımı gunluk olarakta kullanmaktayım.defender alıp sadece ava ve kampa uygun olarak hazırlayıp,gunluk kullanmayacagım.pıyasada mevcut orjınal motor secenegı olarak hangi defender ları tavsiye edersiniz.genel olarak avantaj dezavantajları nelerdır(son surat çekiş yakıt vs.).bu arada sıtede takas yapmak ısteyen dostlar olursa görusebılırıız.

Etiketler
Ynt: defender için en uygun motor

saitnuh' Alıntı:
selamlar su an 2003 dısco td 5 kullanıyorum.fakat arazı ıcın daha uygun bır kamp aracı yapmak ıcın defender almak ıstıyorum.mevcut aracımı gunluk olarakta kullanmaktayım.defender alıp sade ce ava vBen takas yapabilirim disko ile.ilan no.sahibinden com 101371666 tabiki satmadıysanız.

takas bana uyarsahibinden ilan no:101371666

300Tdi / bd30 / td5 / düz 2.5dizel / 2.5benzinli(benim kullandığım) / 3.5 v8. Bu yazdığım motorları 15gün yakından inceleme ve birlikte yolculuk etme fırsatı buldum bir gezide. Ben alıcak olsam Disco dan çıkma otomatik vitesli bir td5 alırdım. 12araçlık konvoyumuzdaki yukarıdaki motorlar arasında kendini en çok belli eden en performanslı en sessiz olanı td5 di. Ancak bizim işimiz safari. %70safari %30 off road diyim. O yüzden motorların off road performansları hakkında birşey söyleyemem ama sizde kamp av için kullanıcam diyorsunuz ozaman bence td5 kullanın. Td5 ile sudanda geçtik çamurdanda geçtik 2400mt toprak yolda tırmandık karadeniz yaylalarına tık demedi. Ancak çok ağır off road koşullarında performansı ne olur bilmem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler