Defender İçin Orjinal Ön-Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,717

sword7

Zirve
Yer
Akçay
Arkadaşlar bu tamponlardan herhangi birine veya port bagaja ihtiyacı olan varsa Zafer Usta'ya bu numaradan ulaşabilir. 0545 897 36 69
Benim aracın tamponu ve bagajı ustanın elinden çıktı. Saygılar... Umut...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resize_of_Görüntü011.jpg

Resize of Resize_of_Görüntü000.jpg

Resize_of_Görüntü002.jpg

Resize of umuttt (3).jpg

Etiketler
Ynt: Defender İçin Orjinal Ön-Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj!

Selam :smiley: umut arkadaşımın yaptırdığı ön arka vinç tamponu ve port bagajdan zafer ustaya bende yaptırdım, size şukadarını söylemek istiyorum zafer ustanın eli öpülecek bir usta adam demir üzerinde sanatını konuşturuyor abi, süper orjinal tamponlar ve bagajlar yapıyor, orjinalleriyle bire bir aynı ve yarı fiyatına, resimde ekleyecem yaptırmak isteyen defenderci arkadaşlara ben kendi adıma herşeyiyle garanti ederim, ustamdan allah razı olsun hakkını vere vere malzemeden kaçınmadan ustalığını konuşturarak bir eser yarattı bize çok sağol ustacım ellerine sağlık... saygılar LANGONA...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

10092009307.jpg

10092009313.jpg

10092009317.jpg

10092009308.jpg

10092009310.jpg

Ölçüler maalesef bizde yok arkadaşlar, ustaya bir kaç örnek götürdük böyle olsun diye, o da evirdi çevirdi böyle olsa daha iyi olur dedi ve 1 hafta içinde teslim etti sağolsun....

23burhan23' Alıntı:
umut bey sizin ön korumayı arıyorum 1aydır bulamadım hala

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok İngiltere'den getirtmişti Raci Bey... Sordum ama bulunmasının zor olduğunu söyledi. Saygılar...

http://britpart.com/AccessoryCategory.asp?PageRef=4&AccessoryCategoryRef=12&AccessoryVehicleRef=&AccessoryVehicleModelRef=

Burada benzeri var...

umut bey verdiğiniz linkdeki korumalardan türkiyede var ancak yandaki kulakları gibi duranlardan yok türkiyedeki bütün parçacıları aradım artık üretilmiyor dediler :mad: mahmud bey verdiğiniz linklere bakmadım bakacam teşekkürler

23burhan23' Alıntı:
umut bey verdiğiniz linkdeki korumalardan türkiyede var ancak yandaki kulakları gibi duranlardan yok türkiyedeki bütün parçacıları aradım artık üretilmiyor dediler :mad: mahmud bey verdiğiniz linklere bakmadım bakacam teşekkürler

En güzeli iyi bir soğuk demir ustası bulup yaptırmak sanırım, hem çok daha ucuza gelir hem daha sağlam olur...

23burhan23' Alıntı:
umut bey sizin ön korumayı arıyorum 1aydır bulamadım hala

Huma Oto bu tür ürünleri özel sipariş getiriyor diye biliyorum. Ama maliyeti yüksektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler