sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 5 Kas 2010 #1 Arkadaşlar Merhaba, Aracımı aldığımda üzerinde stepne taşıyıcı bulunmamaktaydı, dolayısı ile yedek lastiğide yok. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Stepne taşıyıcıya ve bir adet düz janta ihtiyacım var. Selamlar.
Arkadaşlar Merhaba, Aracımı aldığımda üzerinde stepne taşıyıcı bulunmamaktaydı, dolayısı ile yedek lastiğide yok. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Stepne taşıyıcıya ve bir adet düz janta ihtiyacım var. Selamlar.
ercan süzer Kamp III Mesajlar 509 Tepkime Puanı 1 Yer zonguldak 8 Kas 2010 #2 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Ne kadar acil ...Bir hafta içinde temin edebilirim...Normal jantmı istediğiniz..İstediğiniz lastiğin markası ve modeli nedir... ....
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Ne kadar acil ...Bir hafta içinde temin edebilirim...Normal jantmı istediğiniz..İstediğiniz lastiğin markası ve modeli nedir... ....
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 11 Kas 2010 #3 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli ercan süzer' Alıntı: Ne kadar acil ...Bir hafta içinde temin edebilirim...Normal jantmı istediğiniz..İstediğiniz lastiğin markası ve modeli nedir... .... Genişletmek için tıkla ... Stepne taşıyıcısı aldım Ercan Bey, sadece jant lazım şimdi. Üzerinde lastik te olursa bomba gibi olur.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli ercan süzer' Alıntı: Ne kadar acil ...Bir hafta içinde temin edebilirim...Normal jantmı istediğiniz..İstediğiniz lastiğin markası ve modeli nedir... .... Genişletmek için tıkla ... Stepne taşıyıcısı aldım Ercan Bey, sadece jant lazım şimdi. Üzerinde lastik te olursa bomba gibi olur.
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 11 Kas 2010 #4 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Ercan Bey; Stepne de duracağı için lastik markası falan çok önemli değil, en azından sağlam bişi arazi tipi olsun yeter. Sonuçta kullanılacağını bile sanmıyorum.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Ercan Bey; Stepne de duracağı için lastik markası falan çok önemli değil, en azından sağlam bişi arazi tipi olsun yeter. Sonuçta kullanılacağını bile sanmıyorum.
paşalı arap Kamp I Mesajlar 105 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 12 Kas 2010 #5 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli sertem41' Alıntı: Stepne taşıyıcısı aldım Ercan Bey, sadece jant lazım şimdi. Üzerinde lastik te olursa bomba gibi olur. Genişletmek için tıkla ... Stepne taşıyıcıyı nereden aldınız sıfırmı fiyatı nedir acaba teşekkürler.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli sertem41' Alıntı: Stepne taşıyıcısı aldım Ercan Bey, sadece jant lazım şimdi. Üzerinde lastik te olursa bomba gibi olur. Genişletmek için tıkla ... Stepne taşıyıcıyı nereden aldınız sıfırmı fiyatı nedir acaba teşekkürler.
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 12 Kas 2010 #6 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli paşalı arap' Alıntı: Stepne taşıyıcıyı nereden aldınız sıfırmı fiyatı nedir acaba teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Evet malesef sıfır almak zorunda kaldım, fiyatı 265 TL+KDV.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli paşalı arap' Alıntı: Stepne taşıyıcıyı nereden aldınız sıfırmı fiyatı nedir acaba teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Evet malesef sıfır almak zorunda kaldım, fiyatı 265 TL+KDV.
I irfan acar Ziyaretçi 13 Kas 2010 #7 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli sertem41' Alıntı: Evet malesef sıfır almak zorunda kaldım, fiyatı 265 TL+KDV. Genişletmek için tıkla ... offf,abi ne pahalı bişeymiş o yaw,stepneyi,arka kapıyamı takacaksın:?
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli sertem41' Alıntı: Evet malesef sıfır almak zorunda kaldım, fiyatı 265 TL+KDV. Genişletmek için tıkla ... offf,abi ne pahalı bişeymiş o yaw,stepneyi,arka kapıyamı takacaksın:?
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 13 Kas 2010 #8 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli irfan acar' Alıntı: offf,abi ne pahalı bişeymiş o yaw,stepneyi,arka kapıyamı takacaksın:? Genişletmek için tıkla ... Ankara da hurdacıya sordum 200 TL istedi, kargosu falan 250 yi bulurdu, sinir oldum bende sıfır aldım. Evet planım o ama gene de farklı kombinasyon yapabilirim. Bu arada başlık açtım yeni. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766763;topicseen#msg766763
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli irfan acar' Alıntı: offf,abi ne pahalı bişeymiş o yaw,stepneyi,arka kapıyamı takacaksın:? Genişletmek için tıkla ... Ankara da hurdacıya sordum 200 TL istedi, kargosu falan 250 yi bulurdu, sinir oldum bende sıfır aldım. Evet planım o ama gene de farklı kombinasyon yapabilirim. Bu arada başlık açtım yeni. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766763;topicseen#msg766763
T turfan341 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2013 #9 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli slm lar ikinçi el stepne taşıyıcısı lazım arkadaşlar. elinde cıkma temiz taşıyıcı olan varsa resmi ve fiyatını verebilirmi acaba tşekkler.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli slm lar ikinçi el stepne taşıyıcısı lazım arkadaşlar. elinde cıkma temiz taşıyıcı olan varsa resmi ve fiyatını verebilirmi acaba tşekkler.
nihat53 Land Rover Defender Mesajlar 104 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL 28 Mar 2013 #10 Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Merhaba, Benim elimde 1 adet Bu resimdeki var ve 1 adet üzerinde lastikli original Stepne jant var.
Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Merhaba, Benim elimde 1 adet Bu resimdeki var ve 1 adet üzerinde lastikli original Stepne jant var.
kayasertac Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İskenderun/Hatay 27 Ocak 2015 #11 Ynt: Defender İçin Stepne Taşıyıcı Ve Bir Adet Düz Jant Gerekli yine başlık hortlatmış olacağım stepne ve taşıyıcı ihtiyacım mevcut, var mıdır kimselerde?
Ynt: Defender İçin Stepne Taşıyıcı Ve Bir Adet Düz Jant Gerekli yine başlık hortlatmış olacağım stepne ve taşıyıcı ihtiyacım mevcut, var mıdır kimselerde?
M mematy Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 3 Eki 2017 #12 Arkadaşlar merhaba benimde bir stepne taşıyıcıya ihtiyacım oldu. yardımcı olursanız sevinirim.