Defender ile Öyle Eğlenilmez Böyle Eğlenılır :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,210

Etiketler

Ynt: Defender ile Öyle Eğlenilmez Böyle Eğlenılır :smiley:

Bu keyifli anları bizimle de paylaştığınız için teşekkürler.süper eğlendiğiniz her kareden belli oluyor.bir dahakine bir kaç ışık ve önceden hazırlanmış küçük rampalar görürsem hiç şaşırmam inanın ;) devam filmini de bekliyoruz

nadir' Alıntı:
Bu keyifli anları bizimle de paylaştığınız için teşekkürler.süper eğlendiğiniz her kareden belli oluyor.bir dahakine bir kaç ışık ve önceden hazırlanmış küçük rampalar görürsem hiç şaşırmam inanın ;) devam filmini de bekliyoruz

begendıgınıze sevındım.. işin icine defender gırınce heryerde hersekılde eglence cıkıyo valla :smiley: bıdahakıne dedıgınız gıbı defenderı rampa yapmayı planlıyoruz :smiley: gunduzlerı bılerek yapmıyoruz bunları cok kısı takılıyo pesımıze oyuzden gecenın 5 ınde yapıyoruz bu cesıt aktıvıtelerı :smiley: aslında devamı varda fılmı yapan arkadas montaj yapıyo yakında oda gelıcek ;)

çekimlere figüran lazım olursa haberimiz olsun,para da istemez ;D yeni filmi merakla bekliyorum

Farklı bir terminalden bağlandığımdan dolayı, DNS ayarlarım sapıtmış...Şu an sorunsuz çalışıyor videolar....

CEM50' Alıntı:
Yalnız bakın kaymakamların bu ülkede eglenmesi sakıncalı siz her halde bilmiyorsunuz ;D ;D ;D ;D

Cem Bey doğru söylüyor, eğlenen Kaymakamları Etik Kurula şikayet ediyorlar. Etik Kurulda toplanıp eğlenen Kaymakama eğlenmenin etik olmadığını söylüyor ve bu da resmi gazetede yayımlanıyor :smiley:

Sizler eğlenmemiş "coşmuşsunuz", keşke bürokraside görev alanlar sizin eğlendiğinizin onda biri kadar eğlenmeyi becerebilse :smiley:)

Ynt: Defender İle Öyle Eğlenilmez Böyle Eğlenılır :smiley:

Berk,

Merhaba,

Bende videoları izleyemiyorum.

Şu an senin portakal bende olduğu için merak ediyorum haliyle :smiley:)

Videoları izlemem mümkün mü acaba ?

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,830
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR