Sehzade_52 Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu 16 Nis 2016 #1 arkadaşlar böyle bir defender e sahip biri varmı acaba aramızda.... merakım böyle bir şey yapılabilir mi???
arkadaşlar böyle bir defender e sahip biri varmı acaba aramızda.... merakım böyle bir şey yapılabilir mi???
emressam Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 16 17 Nis 2016 #2 yapılır ama uğraştırır. Projelerim arasında benzeri var
Sehzade_52 Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu 17 Nis 2016 #3 gerekli olan herhalde sabır ve maddiyat
emressam Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 16 17 Nis 2016 #4 sabırdan ziyade maddiyat kaputun altında buyuk ihtimalle tdı motor vardır
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 17 Nis 2016 #5 Forumda defender bölümde şuan yapan biri var
ozntan Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 50 Yaş 44 Yer izmir 18 Nis 2016 #6 şu çamurluk kabartmalarını bende çok beğeniyorum bir ara nasıl yapılır diye kafa yormuştum belki herşey bittikten sonra uğraşabilirim.... ama yapabilen birisi ile konuşmayı isterim....
şu çamurluk kabartmalarını bende çok beğeniyorum bir ara nasıl yapılır diye kafa yormuştum belki herşey bittikten sonra uğraşabilirim.... ama yapabilen birisi ile konuşmayı isterim....
A ashil Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 1 11 Eyl 2017 #7 DEFENDER 110 İÇİN KAHN DODİK SETİMİZİ SATIŞA SUNMUŞ BULUNMAKTAYIZ BİLGİNİZE
S Strangerxxx Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 21 Nis 2018 #8 ashil' Alıntı: DEFENDER 110 İÇİN KAHN DODİK SETİMİZİ SATIŞA SUNMUŞ BULUNMAKTAYIZ BİLGİNİZE Genişletmek için tıkla ... Merhaba tel no alabilirmiyim.
ashil' Alıntı: DEFENDER 110 İÇİN KAHN DODİK SETİMİZİ SATIŞA SUNMUŞ BULUNMAKTAYIZ BİLGİNİZE Genişletmek için tıkla ... Merhaba tel no alabilirmiyim.
M mrna Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 1 13 May 2018 #9 Sehzade_52' Alıntı: arkadaşlar böyle bir defender e sahip biri varmı acaba aramızda.... merakım böyle bir şey yapılabilir mi???Ekli dosyayı görüntüle 6460 Genişletmek için tıkla ... Www.poyrazteknik.com da yapılan araçlarda görmüştüm.
Sehzade_52' Alıntı: arkadaşlar böyle bir defender e sahip biri varmı acaba aramızda.... merakım böyle bir şey yapılabilir mi???Ekli dosyayı görüntüle 6460 Genişletmek için tıkla ... Www.poyrazteknik.com da yapılan araçlarda görmüştüm.