Defender Kapı İç Döseme Arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CRAVE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,578

Etiketler
Ynt: Defender Kapı İç Döseme Arıyorum...

mask oto diye bir firma var pick up ların kasa içlerini kaplıyo geçen gün defenderın içini kaplamak için aramıştım tavanıda istiyomusunuz diye sordular,demekki tavanıda yapabiliyolar birde oraya sorun isterseniz

Merhaba,Ben de iki ön kapı döşemesi var sıfır,kendi projem için getirtmiştim,kapılar bozuk çıkınca takmadım isterseni,çiftini 400 tl ye verebilirim renkleri gri
İlginize,
turgay 05333082344

takoser oto imalatını yapıyor 135 tl idi birkaç ay once . fiyatın değiştigini sanmıyorum

bende tavan döşemesi var fi berden dökme kendim üzerini kapladım sonra beğenmedim şimdi takmadım boşta duruyor kendim başka bir sistemle tavan döşemesi yaptım çokda beğendim yaptığımı şimdihatta aşık oldum yeni tavanıma :smiley: aşık olmamın nedeni şimdi 3 cm daha yüksek bir döşemem var + olarak ısı yalıtımı yaptım içine:

Arkadaşlar Özüpek Otomotiv Ankara tel 312 3956709 , kendileri orijinal malzemeden üretiyorlar servislerde oem parça olarak satılıyor. Fiyat 200 tl civarı tanesi , 4 kapı da mevcut , tavan da yakında çıkacakmış .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR