Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mask oto diye bir firma var pick up ların kasa içlerini kaplıyo geçen gün defenderın içini kaplamak için aramıştım tavanıda istiyomusunuz diye sordular,demekki tavanıda yapabiliyolar birde oraya sorun isterseniz
Merhaba,Ben de iki ön kapı döşemesi var sıfır,kendi projem için getirtmiştim,kapılar bozuk çıkınca takmadım isterseni,çiftini 400 tl ye verebilirim renkleri gri
İlginize,
turgay 05333082344
bende tavan döşemesi var fi berden dökme kendim üzerini kapladım sonra beğenmedim şimdi takmadım boşta duruyor kendim başka bir sistemle tavan döşemesi yaptım çokda beğendim yaptığımı şimdihatta aşık oldum yeni tavanıma aşık olmamın nedeni şimdi 3 cm daha yüksek bir döşemem var + olarak ısı yalıtımı yaptım içine:
Arkadaşlar Özüpek Otomotiv Ankara tel 312 3956709 , kendileri orijinal malzemeden üretiyorlar servislerde oem parça olarak satılıyor. Fiyat 200 tl civarı tanesi , 4 kapı da mevcut , tavan da yakında çıkacakmış .