bu rengı bende dusundum hatta arada sırada yıne aklıma gıdıp gelıyor ama cok street tarzı bır renk outdoor defenderın tarzının dısına cıktıgını dusunuyorum ama guzelde olabılır gormek gerek orhan abının yesıl ve beyaz tavanlı yenıledıgı aracın rengı de cok guzel olmus göktugun grısı de cok guzel metalık dusunuyosan benımde aklımda renk degısımı var bakalım kısmet..
viktorya yeşili rubiconun rengi güzelmiş gerçekten. onu düşünücem. sedefli boya kuga larda da var ben de çok beğeniyorum. zaten beğenmezsek göktuğun aracının rengine de bayılıyoruz kopya çekebiliriz.
arkadaşlar defender ı nasıl yukselticez yarım lutfen takılıp kaldım bu noktada. huma da satılan GET ler nasıl kullanılıyor bilen var mı? kupa şase arasına nerelere nasıl takoz koyucaz yardım lutfen
ben sadece yay (ve amortisör) ile 2" yükseltmeyi planlıyorum, huma da var , önler ve arkalar toplam 390 tl civarı bir rakam gözüküyor, bu arada sizinlastiklerin ebat ve maddi boyutunu öğrenebilirsem sevineceğim, kolay gelsin..
+2" yukseltme kiti taktım helezonlar ve amortisörler 35" lastik var ama sürtme yapıyor. tekerleri dışa alma işini hallettim ama nasıl yukselticez bilemiyorum.önceki sayfalarda tum masraflar yazıyor 1800 tl idi sanırım lastikler
çalışmalar yukseltme sorunu sebebiyle duruşta 10 gundur. huma da var GET denen parça. o nasıl kullanılıyor her yerde bu soruyu soruyorum cevap alamadım kimseden. GET helezonların alt yada ustune takılıyor olmalı. +2" e GET takarsam açılı kol da mı almam gerekecek? açılı kol almamak çin şase kupa arasına mı takoz koyucam.
aşağı yukarı herkes bu parçaların takılması gerektiğini biliyor ama nasıl uygulanacağını bilen arkadaşlarım canlarım Adana da zaten 3-5 defendercıyız kimseden görüp öğrenemiyoruz çok kısır biryer ancak sizlerden yardım alabilirim.
son 1 haftada aydın adana adana antep antep ısparta ısparta adana adana mersin mersin maraş yolu yaptım
kuzenim geliyor ingiltereden 15 Ekimde. açılı kol getirebilirse alıcam. GET kullanırsam açılı kol takmam gerekecek dediğiniz gibi. şase kupa arası yukseltme için radyatör vs yukseltmek gerekiyormuş. şimdilik ona bulaşmayacağım.
yarın spacer siparişi veriyorum. bu hafta boyasını sökücem sonra macunu çekilip boyanacak. difransyeldeki boşluk da gideriliyor difransiyelcide. 15 gune toplarım diye tahmin ediyorum. bu arada haftasonu portbagaj imalatına başlıyorum.
ama yukseltme konusunda ciddi bilgi eksiklerimiz var.sadece bu sayfada değil birçok sayfda yazdım net bilgisi olan yok yada paylaşmıyor.