daha önce getirdigim numune 1 cm kalınlıgında yapışkan bölümü araları liflı örgülü bi yapısı var gönderdiğine göre daha yumuşak malzeme ısıtma sogutma işleri yapan bir firmadan istetmiştim numuneyı ben, fakat gönderdiğin malzemede güzel iş görür daha sert bir yapısı var fiyatıda uygun hem.
Hüseyin senin aracın resimlerini yeni gördüm. Araban süper,lastiklerinde harika yalnız kafama birşey takıldı motor 2.500 cc mi (lastik 2500 e göre biraz büyük gibi geldi de)
Hüseyin senin aracın resimlerini yeni gördüm. Araban süper,lastiklerinde harika yalnız kafama birşey takıldı motor 2.500 cc mi (lastik 2500 e göre biraz büyük gibi geldi de)
Off road yapacağım yerlere ulaşmak için 50 yi geçmem gerekiyor
70-80 i kaldıracağını bilsem aslında benim de çok hoşuma gidiyor
sizin lastikler de aratmaz ama 9.50 leri..
arkadaşlar birçoğunuz biliyor birçoğunuz arıyorsunuzdur belki bu sviçleri. yurtdışından getiren arkadaşlar oldu bu sviçleri. sonunda bugun arayışlarım sonuç verdi ve yurtdışından getirilen o sviçlerin aynısını buldum.
arkadaşlar birçoğunuz biliyor birçoğunuz arıyorsunuzdur belki bu sviçleri. yurtdışından getiren arkadaşlar oldu bu sviçleri. sonunda bugun arayışlarım sonuç verdi ve yurtdışından getirilen o sviçlerin aynısını buldum.
Arkadaşlar merhaba takriben 20 gündür bi defender çılgınlığım başladı.Ama aklımda çok soru var.Bunlardan bir tanesi ikinci el araç sitelerinde gördiğim toplanmış defenderlar.Bu araçlara güvenebilirmiyiz bana sık sık motor sorunu mekanik sorun yaşatırmı ?