Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,272
Adanadan Bursaya taşınmam nedeniyle uzunca bir süre ilgilenemedim aracımla. ama son halinden birkaç kare paylaşmak istedim. 4 ay önce kapladığım tavan kartonlarını bu hafta takmayı planlıyorum aksilik çıkmazsa.

ayrıca 15 günlük türkiye gürcistan turuna katılıyorum. uzun yol için bakıma alıcam haziranın ilk haftalarında.

Etiketler
bu arada aylardır yaptım yapıcam yapıyorum dediğim bagaj sepetini de 15 güne kadar yapıyorum malzemeyi aldım

Rota Kars'tan geçiyormu yoksa sahildenmi giriş-çıkış yapacaksınız???

beklerim buraya da....

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Abi nerelerdesin ? kac arac cıkıyorsunuz, şu meşhur turmu ?

euzlu' Alıntı:
Rota Kars'tan geçiyormu yoksa sahildenmi giriş-çıkış yapacaksınız???

beklerim buraya da....
davetiniz için teşekkürler. rotamız sahilden gidiyor. net katılımcı sayısını veremiyorum maalesef

DR.ÖZHAN' Alıntı:
Abi nerelerdesin ? kac arac cıkıyorsunuz, şu meşhur turmu ?
evet o meşhur tur hazırlıklara devam. forum bi açılıyor bi açılmıyor face e verdim kendimi

birşeyler değişmiş nasıl fotograf yukleyeceğim

hüseyin bu tur ne zaman nerde kimlerle hiç bir paylaşım yapmamışsınız daha yeni gördük özel bir turmu

ata036' Alıntı:
hüseyin bu tur ne zaman nerde kimlerle hiç bir paylaşım yapmamışsınız daha yeni gördük özel bir turmu

sevindim gercekten bende günahlardan kurtulsam katılmayı istediğim birtur fotograflarından ve videosundan izlediğim kadar cok eylencelı ve güzel gecen bir tur

heryıl yapılıyor sanırm 6. tur bu sadece landrover defender ve seriler katılabilyor. detaylı acılkamayı Hüseyin ne bırakalım Hüseyin söz sende

göktu' Alıntı:
lastik jant kombinasyonun süper olmuş be ya
epey oldu teskereyi alalı sanıyorum ama aramıza tekrar hoşgeldin üstad. satılık ilanı verdin sonra vazgeçtin değil mi. son durum ne. bazen ben de ilan veriyor bi hafta sonra kaldırıyorum

abi en detaylı bilgi [SIZE=78%]http://landroveradventureturkiye.com/[/SIZE] da.

önceden metnin içine yerleştiriyordu şimdi herhangi birşeye tıklamaya gerek kalmamış

kaynak yerleri kaynaktan hemen sonra çapakların düşmesi için çekiçlendi. tekrar kaynak yapıldı. en sonunda kaynak yerleri taşlandı ve görece duz yuzey elde edildi.