herkez ilk tercihini dizel aractan yana yaparken dizel ve benzinli arasında cok fark olmadığının denenmiş biri olarak verdiğin bilğiler için teşekkur ederim.
Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız.
Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı?
Hayırlı satışlar diyeyim şimdiden...Satılmazsa da bol çamurlar
Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız.
Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı?
Hayırlı satışlar diyeyim şimdiden...Satılmazsa da bol çamurlar
Hüseyin abi görüşelim bi ara ya bende aldım bi 87model benzinli 110 murat abiden.İstanbula uğrarsan haberleşelim Bursa da işim bitti benim daha gelmem oraya olmadı artık seneye yunanistanda görüşürüz td5 imle
açıkcası beğenmedim ama kaporayı verdim. hafta içi parasını yatırıcam ve Ankara daki bir arkadaşıma vekalet vericem üzerime alım yapması için. bir de kamyon tutup getirmem lazım.
motoru fena değil kaporta kötü. 4 kapı, kaput, koltuklar, iç döşeme, yeni egsoz, helezonlar, amortisör, 4 lastik jant, göğüs, tavan ve taban döşemeleri, tüm burçlar, boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var.