açıkcası beğenmedim ama kaporayı verdim. hafta içi parasını yatırıcam ve Ankara daki bir arkadaşıma vekalet vericem üzerime alım yapması için. bir de kamyon tutup getirmem lazım.
motoru fena değil kaporta kötü. 4 kapı, kaput, koltuklar, iç döşeme, yeni egsoz, helezonlar, amortisör, 4 lastik jant, göğüs, tavan ve taban döşemeleri, tüm burçlar, boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var.
kesinlikle katılıyorum. zaten bu yüzden almaya karar verdim. fiyatı da makul geldi bana. defender alırken bir çuval civata satın alıyor gibi düşünmek lazım. sıfır koltuk, yeni döşeme olacak değil ya tedaş çıkmasında
kesinlikle katılıyorum. zaten bu yüzden almaya karar verdim. fiyatı da makul geldi bana. defender alırken bir çuval civata satın alıyor gibi düşünmek lazım. sıfır koltuk, yeni döşeme olacak değil ya tedaş çıkmasında
aynen
o yüzden
mekanik olarak sıkıntısız ama kaporta leş alıp uyguna yapacaksın ya da toplanmışını adam gbii alacaksın bence, arada kalana da aynı masraf ucuz aldığına da aynı masrafı hertürlü yapıosun zaten