yıkarız abi be nolcak. çamura girelim diye M/t almadık mı
ya bi de defender sahipleri bi buluşalım biyerlerde tanışalım. Gürsel Abileri de çağıralım. Ailelerimizle birlikte biyerlere gidelim kahve içeliim organize edelim.
yıkarız abi be nolcak. çamura girelim diye M/t almadık mı
ya bi de defender sahipleri bi buluşalım biyerlerde tanışalım. Gürsel Abileri de çağıralım. Ailelerimizle birlikte biyerlere gidelim kahve içeliim organize edelim.
aklıma gelmişken sormak istedim. V8 takmak istesek herhangi bir araçtan çıkmış V8 takmak mümkünmüdür. Araştırırken hangi araçlardan çıkma bakmamız gerekiyor?
aklıma gelmişken sormak istedim. V8 takmak istesek herhangi bir araçtan çıkmış V8 takmak mümkünmüdür. Araştırırken hangi araçlardan çıkma bakmamız gerekiyor?
hüseyin kardeşim v8 yollarından ben çok gittim geldim ancak motoru bulsan bile yasal anlamda işletemiyorsun bir sürü prosedür şimdiki aracının %30 üstünü takabiliyorsun buda 3.2 gibi bir değer yapıyor orjinal 3.5 değerinden aşşağıda işletemediğin aracın motoruna takmada dahil 10 bin gibi bir rakama mal oluyor 2 senede bir söküp muayne ettirmek zorundasın eğer 10 bin gibi bir rakamı ben gözden çıkarsaydım dizel nissan BD30 motor atardım kafam rahat olurdu benzin+lpg derdim olmazdı bende v8 istiyorum ancak yasal platformda bu şimdilik mümkün gözükmüyor eğer 2 senede bir söktürüp takarım dersen chevroletin 250 tip dedikleri v8 tipi motorları daha uygun bulabilirsin bunlar 3.5 tan daha güçlü motorlardır uygulayan var yarış aracı yapmışlardı malum sitede ilanı var 2 kapılı olarak seçersen bulabilirsin v8 motorla ilgilenen ankara ve istanbuldaki kişilerin istersen numaralarını sana özelden atarım ama bunlarla ömrünü yersin kardeşim biz 2.5 benzinli devam edelim başımız ağrımasın sevgi ve saygı ile kal