KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tercihen daha önce takilmış örneğini gördüğünüz bir tip seçerseniz kullanıcının boyuna uygunluk ve koltuk yükseklik ayarı gibi sorun yaşayan arkadaşların yaşadıklarını yaşamamış olabilirsiniz.. sol kolunuz rahat etsin diye direksiyon ortasından kaçıklık olmamalı ;D..
standartında olduğu gibi Akü sürücü koltuğu altında ise koltuğu sökmeden (klipsli bağlantı ,katlanabilir koltuk gibi ) aküye gerektiğinde kolayca ulaşabilecek bir montaj şekli olmalı.
ön koltukların tip,model ve bütçe elveriyorsa ısıtmalı (kısa sürede yakmamak için mutlaka zaman röleli ) olmasının kışın çok ciddi faydasını görürsünüz
kolay gelsin.
bir çok arkadaş aküyü motor için alıp yeni ve fonksiyonel koltuk takmış, ama ben sanırım bu halinden memnunum, koltuk altındaki gözleri de kullanıyorum, bi de yüksek koltukların aracın içindeki o ferah aydınlık havasını bozduğunu düşünüyorum.. tercih tabiki size ait. recaro koltukların fiyatını araştırdınız mı ???
Spor koltuk seçimi sana kalmış... Ama ufak bir hatırlatma: Defender rally cross aracı değil. kullanacağın ortam farklı. dolayısı ile rahat olacağını umduğun spor koltuklar ekstra can sıkıcı olabilir.
aynı görüşteyim ben de...
fakat içime sinen şekil şemalde koltuk pek göremedim... bir de normal aracımda da std koltuğa nazaran daha sportif koltuk var, pek sıkıntı çekmiyorum aslında, hatta daha keyifli oluyor da diyebilirim
bir de yukarda paylaştığım resimdeki gibi de gayet hoşuma gitti işte, esas etkilendiğim nokta o oldu
Benim defenderımın koltukları deri . Temizliği çok zor. Bide devamlı suya giriorsanız temizlemekte haliyle zor. Spor koltuklar en iyisi. Ama ben deri koltuklarımdan memnunum...
Benim defenderımın koltukları deri . Temizliği çok zor. Bide devamlı suya giriorsanız temizlemekte haliyle zor. Spor koltuklar en iyisi. Ama ben deri koltuklarımdan memnunum...