Defender konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,378

marent

Yeni Üye
Yer
kazasker
http://www.sahibinden.com/benzersiz_land_rover-92WQQaXQQ20094425WQQpXQQdisplayitem

ilandaki defender hakkında bilgi almak istiyordum. yaklasık 15 bin tl masrafla bu arac sizce kullanılabilir bir hale getirilebilir mi? (gerci araci gormeden net bilgi vermek zor ama, en azından fikir sahibi olmak acısından sizlerin yardımına ihtiyacım var)

simdiden cok tesekkurler

alper uluis

Etiketler
Ynt: Defender konusunda yardım

Alper bey , 15.000 veya 20.000 tl masraf ettikten sonra her defenderi yenileyebilirsiniz. Linkteki aracın durumu tam görülmüyor. Ancak kırıkkaleden MKE 5000 tl civarı bir araç alsanız onu da 15-20 bin tl harcayarak yenilersiniz nitekim biz öyle yapıyoruz. Ancak eğer araç çok temiz yapılmışsa uğraşmaya da değmez o fiyatlara alınabilir. Kolay gelsin , selamlar ...

marent' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/benzersiz_land_rover-92WQQaXQQ20094425WQQpXQQdisplayitem

ilandaki defender hakkında bilgi almak istiyordum. yaklasık 15 bin tl masrafla bu arac sizce kullanılabilir bir hale getirilebilir mi? (gerci araci gormeden net bilgi vermek zor ama, en azından fikir sahibi olmak acısından sizlerin yardımına ihtiyacım var)

simdiden cok tesekkurler

alper uluis

Bu arac düz dizelmi yoksa tdi mı ? zaten gerektiği kadar aksesuar var uzerınde gozume carpan... mesajınızdan anladıgım kadarıyla bu aracın bır sorunu var herhalde? keza 15 bin tl üstüne masraf yapmayı planlıyorsunuz....

marent' Alıntı:

simdiden cok tesekkurler

alper uluis

sadece şunu söyliycem aracı veya kullanıcısını bilmem kullanmadan yakından görülmeyince size bişey diyemem amma siz ihaleden alın bunları yapacağım diyin bu paraya işin içinden çıkamazsınız ya başabaş olur ya geçer. bence bu aracı alıp bu işi bilen birilerine götürün araç madem karşıda güven sanayi sitesinde land cı ustalar var odabaş oto var muhammet usta ünal usta var kaporta ve boya aksessuar maslakta eryaz dan hüseyin usta var atatürk sanayi sitesinde böyle ekrandan olmaz. bende toparladım bir yıldır kullanıyorum 40 bine geldi halen devam bunun sonu yok yalan 10 15 yap binersin mantığı bence çok doğru değil söyleyende şöyle söylüyor onun beyenisi okadar kafasındaki araç o sizin kafasızda ne var buna karar verin ben 65 000 harcayanlar biliyorum millet deli desede onlar hallerinden memnunlar ve halen sanayideler :smiley: yapacak bişey hep buluyorlar. araştırın karşı taraftan biraz zaman alın araştırın tavsiyem budur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri