defender konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,706

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
slm arkadaşlar,abiler ben 1987 model düz dizel bi defender topluyorum şase işlemlerimiz bitti,artık toplamaya başladık ,benim danışmak istedigim,,defender hakkında bilgili tecrubeli telefon acıp soracagım insanlara ihtiyacım var mesela aracımın komple aks larını aldım rot kollarını aldım fakat orjinal bende daha saglam ve kuvvetli bişeyler olsun istiyorum mesela ön ayna mahruti kırık cıktı bunu ne yapmalıyım,,,coluk cocukla binilecek bi araç topluyorum sorunsuz ve sıfır hata olmasını istiyorum,,heav duty diye bişeyler duydum bunlar nedir biraz bilgi veren olursa cok sevinirim .....saygılar duran

aldıgım malzemeler sizler onaylayın mesela,,kusura bakmayın kafanızı agrıttım ama bilgiye ihtiyacım var :smiley:

rot kolları ve rot başları

ön iç aks

arka iç aks

tüm keçeler ve bilyalar

alt takım için komple burç kiti dediler,, polıbush seti aldık fakat olmadı geln burçlar geniş kaldı kolların üzerinde onlar muamma ne takılıyo bilmiyorum ,,bu konudada baya bilgiye ihtiyacım var

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler