slm arkadaşlar,abiler ben 1987 model düz dizel bi defender topluyorum şase işlemlerimiz bitti,artık toplamaya başladık ,benim danışmak istedigim,,defender hakkında bilgili tecrubeli telefon acıp soracagım insanlara ihtiyacım var mesela aracımın komple aks larını aldım rot kollarını aldım fakat orjinal bende daha saglam ve kuvvetli bişeyler olsun istiyorum mesela ön ayna mahruti kırık cıktı bunu ne yapmalıyım,,,coluk cocukla binilecek bi araç topluyorum sorunsuz ve sıfır hata olmasını istiyorum,,heav duty diye bişeyler duydum bunlar nedir biraz bilgi veren olursa cok sevinirim .....saygılar duran
aldıgım malzemeler sizler onaylayın mesela,,kusura bakmayın kafanızı agrıttım ama bilgiye ihtiyacım var
rot kolları ve rot başları
ön iç aks
arka iç aks
tüm keçeler ve bilyalar
alt takım için komple burç kiti dediler,, polıbush seti aldık fakat olmadı geln burçlar geniş kaldı kolların üzerinde onlar muamma ne takılıyo bilmiyorum ,,bu konudada baya bilgiye ihtiyacım var
aldıgım malzemeler sizler onaylayın mesela,,kusura bakmayın kafanızı agrıttım ama bilgiye ihtiyacım var
rot kolları ve rot başları
ön iç aks
arka iç aks
tüm keçeler ve bilyalar
alt takım için komple burç kiti dediler,, polıbush seti aldık fakat olmadı geln burçlar geniş kaldı kolların üzerinde onlar muamma ne takılıyo bilmiyorum ,,bu konudada baya bilgiye ihtiyacım var