defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan n_y_c_b Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,361
Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ?

n_y_c_b' Alıntı:
haklısın abi. . .
beklemeye geçicez artık. . . yada bu betonarme dünya canıma tak etcek aldıcak bana bi niva. . .

NİVA mı dedin, aman ha, belli miktar bitirmişin onu da onda mı kaybedeceksin... Duymamış olayım, git suzuki al bari.

Etiketler

sertem41' Alıntı:
NİVA mı dedin, aman ha, belli miktar bitirmişin onu da onda mı kaybedeceksin... Duymamış olayım, git suzuki al bari.

yedek parça abii yedek parça japondan her zaman uzak durdum defender alsam bile yine ingiliz olan ford motoru takarım yine japonla işim olmaz . . .
ama türk'üz abi bi hata yapıp ruslara aldanabiliyoruz. . .

n_y_c_b' Alıntı:
yedek parça abii yedek parça japondan her zaman uzak durdum defender alsam bile yine ingiliz olan ford motoru takarım yine japonla işim olmaz . . .

İngilizlerde TERS dir dikkat et, tersine gelmeyesin sakın.

n_y_c_b' Alıntı:

Suzuki ve yedek parça sıkıntısı mı ? Bu yazdığını kimse görmesin En az sorun çıkaracak, ve en kolay parça tedarik edebileceğin bir araç suzuki

sertem41' Alıntı:
İngilizlerde TERS dir dikkat et, tersine gelmeyesin sakın.

nede olsa ingiliz abi nazı çekilir diye düşünüyorum ben

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay

hep şu araca denk geliyorum çok temiz gözüküyor nedense günlük kullanıyormmuş sahibi . . . araç almak konusunda sabırsızım şuan söz konusu defender olunca . . . olsa bitane düzgün sabredip yavaş yavaş toplarım gibime geliyo ama söylediklerinize bakınca ondan da tırstım. . .

moonwalker_arc' Alıntı:
Suzuki ve yedek parça sıkıntısı mı ? Bu yazdığını kimse görmesin En az sorun çıkaracak, ve en kolay parça tedarik edebileceğin bir araç suzuki

parça fiyatları için dedim ben çok suzukiye bindim , nissan pick-up sürdüm honda parçaladım parça kolay bulunuyo ama hiç kolay alınmıyo ne yazıkki kusura bakmasın kimse . . .
dediğniz doğru arıza nadir. bunun için belkide parçalar bu fiyata

Bir de şu konuda dikkatini çekmek istiyorum "ARAZİ" aracı alacaksan arazide sürülen bir araç almanı tavsiye ederim.Genelde arazi araçlarına yeni yönelen kişiler araç daha araziye çıkmamış çok temiz yorumunu getiriyor ama ben şu yorumu getiriyorum; araç daha araziye çıkmamış, kirli çamaşırlarını ortaya sermemiş.Yani araziye çıkmayan araç mevcut sorunlarını gizler, şehir içi kullanımda ortaya çıkmaz.Ne zamanki araziye çıkar, 2 atlar 1 tepinir, herşey kabak gibi ortaya çıkar.Eğer adam zaten araziye çıkıyorsa sorunlarını yaptırmadan devam etmez.Yaptırır o şekilde araziye çıkmaya devam eder.Bilmem anlatabildim mi ?

moonwalker_arc' Alıntı:

parça fiyatları için dedim ben çok suzukiye bindim , nissan pick-up sürdüm honda parçaladım parça kolay bulunuyo ama hiç kolay alınmıyo ne yazıkki kusura bakmasın kimse . . .
dediğniz doğru arıza nadir. bunun için belkide parçalar bu fiyata

tabi gayet mantıklı böyle böyle akıllancaz

Toprağım,
sende bu heves ve azim varken bir defender alacaksın ,25,li yaşlarıma benzettim seni umarım istediğine kavuşur,istediğin gibi oynarsın
iyilikle kal.

Başlamak bitirmenin yarısıdır.

Orhan Abime katılıyorum, heves ve sevgi olduk dan sonra ufak ufak başlasan işin sonu da gelir. Ama nasıl gelir o bilinmez....

biraz bilgi, biraz beceri ve iyi bir anahtar,lokma takımın varsa defenderi komple söküp takabilirsin,ha birde perçin tabancası yavaş yavaş herşe olur , defender bu, anka kuşu gibi her defasında küllerinden yeniden doğar.[attachment=1]

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Toprağım,
sende bu heves ve azim varken bir defender alacaksın ,25,li yaşlarıma benzettim seni umarım istediğine kavuşur,istediğin gibi oynarsın
iyilikle kal.

eyvallah abicim sizdeki bu yardımlaşma olduğu sürece defender'cıların sırtı yere gelmez inşallah iyi dilekleriniz kabul olur da aranıza katılabilirim . . .

mutluluk duyarım.ama sen bunları sakın yapma.
[attachment=1][attachment=2]

aman abi allah korusun . . . senin aracın mı ?
bu işlere başlamadan önce zaten hatim ettim 4x4 kullanma tekniklerini. . . şimdilik bir araç eksiğim , birazda mekanik alanda bilgi eksikliğim var onuda sizlerden teorik olarak öğrenip aracımı alabilirsem pratik ederek öğrenicem inş.

yalnız içim gitti fotoğraflara. . .

biz hepimiz kahkahalarla gülüyorduk
merak etme 7 dakika içinde araç düzeltildi ve kaldığımız yerden devam ettik.araçtada bendede birşey yok.