murat bey cok eski bir yol burası yaklaşır bir asırlık var daha hiç bir araç inmedi coktandır ilk önçeleri kamyon inermiş ben tek başıma inmeye cesaret edemedim . yazınızı gec gördüm resimleri yüklüyordum kusurabakmayın nasip olursa seneye yazın gidelim daha cok güzel yerler var vadiden 5 km su içinde gidişler tam bir offroad yaniijeomad' Alıntı:yola bayıldım![]()
eren cim sene ye yazın cok güzel planlarım var denizde kamp 3 gün sonra tatlı su tam bir tabiatın ortası iki dagın arasında 5 ila 10 km derelerin içinden araclarla gidecez . vadide kamp buzgibi suyu var yılan balıkları balık tutulacak 1 gece kalınacak . sonrada azı tepe kalesi bu gittigim yere gidilecek vakit yeterse yayla tarafına ılısu şellalesi gezende barajı zeyne ziyaret yeri sonrada dönüşümüzerensarp' Alıntı:saim abi seneye yazı nasıl getireceğiz sayende bilemiyorum....
tşkler saim abi sizlerinde olmasını cok isterdim seneye yazın artıkreis33' Alıntı:Saim adaşım merhaba gene güzel yerlere gitmişsin ellerine sağlık.
tşkederim daha cok güzel yerler vardı ekip halinde gitmek cok daha güzel mersine geldiginizde bekleriz mutlaka ugrayın oteçopelotecopel' Alıntı:Güzel yerler güzel kareler evsanesi de güzel. tşk.
ta5che' Alıntı:tşkederim daha cok güzel yerler vardı ekip halinde gitmek cok daha güzel mersine geldiginizde bekleriz mutlaka ugrayın oteçopel