Parlak siyah dalgasız zemin ister, defenderin kaporta malum aluminyum, komple yeni bile olsa tüm parçalar genleşmeden dolayı dalga olacaktır, parlak siyahta eskilerin dediği gibi it gezmiş yonca tarlası gibi durur.
Sorun kaportanın düz hatlarından kaynaklı aslında, kavisli hatlar dalgayı vs. göstermez çekice kolay gelir, örnek vw kaplumbağalar hepsi jilet gibi durur.
Parlak siyah çok iddialı.Başarılı olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Kesinlikle Yavuz Beye katiliyoum.Keza birtane gormustum cok kotu duruyordu.Acik renkler parlakligi kurtarir belki ama renk koyulastikca rahatsiz edici durumlar ortaya cikacaktir.Belki ilk etapta arac cok hos duracak ama zamanla o cazibesi kaybolacaktir.illa parlak olacaksa ben aluminyum rengi derim mat bile olsa dogasinda bir parlaklik var.Bu ara bende renk icin karar verme asamasinda oldugumdan surekli resim bakiyorum.Antrasit ile aluminyum arasinda kaldim.Ama ikiside mat.Acaba cift renk yapip ikisinide mi kullansak.
Parlak siyah dalgasız zemin ister, defenderin kaporta malum aluminyum, komple yeni bile olsa tüm parçalar genleşmeden dolayı dalga olacaktır, parlak siyahta eskilerin dediği gibi it gezmiş yonca tarlası gibi durur.
Sorun kaportanın düz hatlarından kaynaklı aslında, kavisli hatlar dalgayı vs. göstermez çekice kolay gelir, örnek vw kaplumbağalar hepsi jilet gibi durur.
Parlak siyah çok iddialı.Başarılı olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Kafa çelmek yanlış deyim olur, yaşanmış hatalardan alınan derslerden ötürü başkasının hata yapmasını önlemeye çalışmak olarak açıklarsak daha doğru olur.
Haklisiniz Yavuz Bey.. Ben birazda olaya espri katabilir miyim diye bu sekilde yazmistim.Yoksa sizin tecrubelerinizin elbette onemi ve ciddiyeti tartisilamaz.Forumda hepimiz bu gibi tecrubelerden cok sey ogreniyoruz bunun icin size ayrica tesekkur ederim.