dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 11 Ara 2014 #17 Ynt: Defender Merkezi Kilit ? mrdnmz' Alıntı: Oğuzhan imamın dediğini yap, yaptığını değil. Bende manuel takılıyorum. Tek sıkıntı 2 kere anahtarı kontakta unuttum Genişletmek için tıkla ... Valla bozulup aküyü yiyeceğine anahtar kontakta kalsın daha iyi Emre Biliyosun arazide anahtarsız bir A6 çalıştırmışlığım, birde focus kapısı açmışlığım var. Gerçi sende alıştın kaşıkla kapı açmaya
Ynt: Defender Merkezi Kilit ? mrdnmz' Alıntı: Oğuzhan imamın dediğini yap, yaptığını değil. Bende manuel takılıyorum. Tek sıkıntı 2 kere anahtarı kontakta unuttum Genişletmek için tıkla ... Valla bozulup aküyü yiyeceğine anahtar kontakta kalsın daha iyi Emre Biliyosun arazide anahtarsız bir A6 çalıştırmışlığım, birde focus kapısı açmışlığım var. Gerçi sende alıştın kaşıkla kapı açmaya
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ara 2014 #18 Ynt: Defender merkezi kilit ? Öğrenmenin yaşı yok
tafa4196 http://www.overlandturkey.com Mesajlar 367 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli/Değirmendere Web www.overlandturkey.com 11 Ara 2014 #19 Ynt: Defender Merkezi Kilit ? arkadaşları sizin ki en azından kilitleniyor. Benim ki ilk geldiğinde kapıları kitlicek anahtarı bile yoktu
Ynt: Defender Merkezi Kilit ? arkadaşları sizin ki en azından kilitleniyor. Benim ki ilk geldiğinde kapıları kitlicek anahtarı bile yoktu
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ara 2014 #20 Ynt: Defender merkezi kilit ? Yedeği mutfakta ya