Defender Mke De Varmı Projelik Defender Lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,633

eray78

Kamp I
Yer
KARABÜK
Arkadalar uzun zamandır düşünüyordum gecenlerde cj-5 almaya karar vermiştim ama vaz geçtim defender bir virüs gibi girdi hayatıma yavaş yavaş toplamak istiyorum emek vermek istiyorum projelik yada mke de varmı yardımlarınız vede bilgileriniz için şimididen teşekkür ederim Karabük/Safranboludan selamlar :smiley: yolu düşen herkesi beklerim

Ynt: Defender Mke De Varmı Projelik Defender Lazım

MKE nin ihalelerinde defender lar artık yok satıyor. kasım ayı ihale listelerinde de yok diye hatırlıyorum. Ama Ankara da hurdalıklarla muhakkak vardır. ya da Ankara da Takoser oto kaporta boya mekanik tamir işlerini yapıyor ama araç alıp satıyorlarmı bilgim yok. forumda takoser oto olarak aratırsanız iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

MKE nin ihale sayfasını ekliyorum. arasıra göz atmanız faydalı olabilir.

Geçmiş olsun kolay gelsin.

meraba ozan kardeşim beni hatırladın mı diyarbakırdan askerlikten :smiley: ertuğrul ile de gelmiştin kardeşim valla bana normal dizel bir defender lazım mke de baktım yoktu ama belki ankarada vardır bizim buralar küçük yerler olduğun bu tarz arabalar yok pek ozan eğer projelik bulursan haberim olsun kardeşim görüşmek üzere :smiley:

turan abicim baktım mke ye ama yok takip ediyorum ama bakıyorum internette ilanlara adam almış boya yapmış 15 bin istiyor mke de gecen sene gidiyordun tenteli kapalı kasa duruma göre alıyordun sanırım onlarda kalmadı hiç gene bir bilginiz olsun olursa burdan yada erycnr22@hotmail.com mail ime mail atarsanız beni çok sevindirirsiniz ilgi vede alakanız için çok çok teşekkürler :smiley: karabük e yolunuz düşerse beklerim :smiley:

eray78' Alıntı:
meraba ozan kardeşim beni hatırladın mı diyarbakırdan askerlikten :smiley: ertuğrul ile de gelmiştin kardeşim valla bana normal dizel bir defender lazım mke de baktım yoktu ama belki ankarada vardır bizim buralar küçük yerler olduğun bu tarz arabalar yok pek ozan eğer projelik bulursan haberim olsun kardeşim görüşmek üzere :smiley:

tahmin ettim ama emin olamadım :smiley: burda bir kaç arkadaşımda var bakarım senin için

nasılsın kardeşim iyisindir inşallah vallaa bakıyorum eğer uygun bişi olursa burada kendi çapımda toplayacam biliyorsun ormancıyız dağlar taşlar çamurlar bizi bekler :smiley: yolun düşerse gel yada gezmeye gelme kardeşim :smiley:

eray78' Alıntı:
nasılsın kardeşim iyisindir inşallah vallaa bakıyorum eğer uygun bişi olursa burada kendi çapımda toplayacam biliyorsun ormancıyız dağlar taşlar çamurlar bizi bekler :smiley: yolun düşerse gel yada gezmeye gelme kardeşim :smiley:

sende bir ara turuncu bir tane vardı diye hatırlıyorum

o ortak dı sattık onu ya güzell ya defenderleri seviyorum :smiley: sende cj cisin he gene toplamışsın bitane

Arkadaşım iki gün önce bir arkadaşımla beraber kırıkkale hurdasana gittik hayallerimiz yıkıldı resmen, bitane bile araç yok ilgili kişi ramazan dağ zamanında 2000 araç geldiğini ve hepsinin satıldığını söyledi 2014 de dahil araç gelmeyeceğini söyledi.
Umudumuzu yitirmedik ordan bastık ivedik hurdacılar sitesine bir sürü araç var fakat adaölar uyanmış ucuz vermiyolar istedikleri fiyatlar piyasanında üstünde.

Ayrıca şunuda öğrendikki bu hurdacılar devlet ihalelerini an ve an takip ediyolar ankarada mersin ormandan çıkma, kocaeli limandan çık ma araçlar gördük buda demektirki adamlar taaa oralardan araç alıyolar boşuna devleti beklemeye gerek yok internetten bulup almak daha mantıklı.

merhabalar tahmini ayırdığınız bütçe ne kadar bende bd 30 motor atmış olduğum bir tane var satmayı düşünü yorum şayet düşünür seniz görüşelim aracın orijinal motoru da duruyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR