Arkadalar uzun zamandır düşünüyordum gecenlerde cj-5 almaya karar vermiştim ama vaz geçtim defender bir virüs gibi girdi hayatıma yavaş yavaş toplamak istiyorum emek vermek istiyorum projelik yada mke de varmı yardımlarınız vede bilgileriniz için şimididen teşekkür ederim Karabük/Safranboludan selamlar yolu düşen herkesi beklerim
Ynt: Defender Mke De Varmı Projelik Defender Lazım
MKE nin ihalelerinde defender lar artık yok satıyor. kasım ayı ihale listelerinde de yok diye hatırlıyorum. Ama Ankara da hurdalıklarla muhakkak vardır. ya da Ankara da Takoser oto kaporta boya mekanik tamir işlerini yapıyor ama araç alıp satıyorlarmı bilgim yok. forumda takoser oto olarak aratırsanız iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.
MKE nin ihale sayfasını ekliyorum. arasıra göz atmanız faydalı olabilir.
meraba ozan kardeşim beni hatırladın mı diyarbakırdan askerlikten ertuğrul ile de gelmiştin kardeşim valla bana normal dizel bir defender lazım mke de baktım yoktu ama belki ankarada vardır bizim buralar küçük yerler olduğun bu tarz arabalar yok pek ozan eğer projelik bulursan haberim olsun kardeşim görüşmek üzere
turan abicim baktım mke ye ama yok takip ediyorum ama bakıyorum internette ilanlara adam almış boya yapmış 15 bin istiyor mke de gecen sene gidiyordun tenteli kapalı kasa duruma göre alıyordun sanırım onlarda kalmadı hiç gene bir bilginiz olsun olursa burdan yada erycnr22@hotmail.com mail ime mail atarsanız beni çok sevindirirsiniz ilgi vede alakanız için çok çok teşekkürler karabük e yolunuz düşerse beklerim
eray78' Alıntı:
meraba ozan kardeşim beni hatırladın mı diyarbakırdan askerlikten ertuğrul ile de gelmiştin kardeşim valla bana normal dizel bir defender lazım mke de baktım yoktu ama belki ankarada vardır bizim buralar küçük yerler olduğun bu tarz arabalar yok pek ozan eğer projelik bulursan haberim olsun kardeşim görüşmek üzere
nasılsın kardeşim iyisindir inşallah vallaa bakıyorum eğer uygun bişi olursa burada kendi çapımda toplayacam biliyorsun ormancıyız dağlar taşlar çamurlar bizi bekler yolun düşerse gel yada gezmeye gelme kardeşim
eray78' Alıntı:
nasılsın kardeşim iyisindir inşallah vallaa bakıyorum eğer uygun bişi olursa burada kendi çapımda toplayacam biliyorsun ormancıyız dağlar taşlar çamurlar bizi bekler yolun düşerse gel yada gezmeye gelme kardeşim
Arkadaşım iki gün önce bir arkadaşımla beraber kırıkkale hurdasana gittik hayallerimiz yıkıldı resmen, bitane bile araç yok ilgili kişi ramazan dağ zamanında 2000 araç geldiğini ve hepsinin satıldığını söyledi 2014 de dahil araç gelmeyeceğini söyledi.
Umudumuzu yitirmedik ordan bastık ivedik hurdacılar sitesine bir sürü araç var fakat adaölar uyanmış ucuz vermiyolar istedikleri fiyatlar piyasanında üstünde.
Ayrıca şunuda öğrendikki bu hurdacılar devlet ihalelerini an ve an takip ediyolar ankarada mersin ormandan çıkma, kocaeli limandan çık ma araçlar gördük buda demektirki adamlar taaa oralardan araç alıyolar boşuna devleti beklemeye gerek yok internetten bulup almak daha mantıklı.
merhabalar tahmini ayırdığınız bütçe ne kadar bende bd 30 motor atmış olduğum bir tane var satmayı düşünü yorum şayet düşünür seniz görüşelim aracın orijinal motoru da duruyo