ya ben bu foruma yeni üye oldum sayılır bi defender aldık 2,5 düz dizel yalnız biraz hızlı olasını istiyorum bu arabaya as 250 dodge nin motorunu koysak nasıl olur? yada olur mu? yorumlarınıza ihtiyacım var....
ya ben bu foruma yeni üye oldum sayılır bi defender aldık 2,5 düz dizel yalnız biraz hızlı olasını istiyorum bu arabaya as 250 dodge nin motorunu koysak nasıl olur? yada olur mu? yorumlarınıza ihtiyacım var....
bildiğim kadarıyla as 250 dodge lerin motoru phaser motor ve 90 bg dir. land rover defenderin motoru ise 110 bg. aradaki fark sana hız kazandırmaz aksine güç kaybettirir.
Yukarida resimleri verilmis olan arac benim yasadigim sehre 10 dakikalik uzaklikta Essen sehrinde ilk olarak görücüye cikti yani ergilendi ESSEN MOTOR SHOW da yani aracin adi STARTECH Land Rover Defender 90 Yachting Editionyani adinda belli oldugu gibi dere tepe gezmek icin degil deniz kenarlarinda yasayanlarin botlarini veyatlarini cekemeleri amacli yapilip tasarlandi bu arac burada STARTECH isimli bir firmada yapildi meraklilarina bildirilir slmlar 8)