Ahmet bey sizinde dediğiniz gibi.
(sırf bu yazdıklarımdan dolayı en az 2 projemi erteliyorum belkide hiç yapamıycam yazdıklarımın yanlış olduğunu öğrenmektende mutlu olucam
bulunduğunuz yerdeki bilgili bir trafik muamelecisi ile görüşün ama hatır gönül rüşvet gibi yolları kullanmayın intikam almak isteyen kıskanan kin duyan birinin ihbarı yada tuv de tespit edilmesi durumunda cezası var diye biliyorum). Daha motoru almadık etmedik sadece araştırma içindeyiz Milletin dilinde sakız olmuşuz Bide dediğiniz gibi çekemeyen biri olurda ihbar ederse daha marşa bastırmadan içeri atarlar Gözümüz delikden ışıldar

Konu hakkında Tarık Yılmazla konuştum tarık abi sağolsun beni biraz rahatlattı. Bi projeci müh. arkadaş varmış o hallediyormuş. Ama işin prosüdürü 4 silindirden 6 silindire müsade edecekmi ???
Kafam Allak bullak..
hakikaten karışık iş bir şey diyemiyorum trafik muamelecileri biliyor hatta yapabilenler var ama sahte kanun dışı bir şey yaparlarsa onlar muamele ücretini alır yaptıran cezayı yatar bu ve ilgili kanun değişikliği söz konusu ama durum ne bilmiyorum