Özgür saolasın. mesaj yazdım niyazi abiye. ne durumda bakmak lazım. inşallah iyi durumdadır.
Niyazi abi yi tanırız. geçen bayram çanakkale tatilinde uğrayacaktık bir türlü fırsatımız olmamıştı. Bakarsın motor kısmet olur bahane ile de ziyaret ederiz.
fatyy_4u' Alıntı:
ahh derya bey bende parçada bır problem oldugunu dusunuyorsunuz sandım dıger 3 cıvatayı tutturmanız durumundada ordan dusecegını sanmıyorum
Fatih, parçada sıkıntı yok merak etme. hatta aldığımda da fotoları eklemiştim on numara işçilik var parçalar çok güzel diye yazmıştım ama resimler gitti tabii. Ben takamadım, sonra da vaktim olmadı ilgilenemedim işte.
Derya 6.000 tl istiyor motor+ şanzıman+ arazi şanzımanı,intercooler. ( şanzıman kısmı senin işine yaramaz). Ara parça da bende var ücretsiz. Dediğim gibi motor 0 ben yaptırdım. (pompa+enjektör+yatak piston vs.) bana maliyeti 7.500 tl idi. 6000 e sattım. Alanda aynı fiyata satıyor.
Senin elinden çıktıysa aynen söylediğin gibidir buna adım gibi eminim. Şu ara biraz daha hesaplı birşey aradığım için bd30 bakıyorum. max.5000 e (montaj dahil) işi bitirebilirsem bu işe girmeyi düşünüyorum. onun üzeri şu an beni aşar.
Bahsettiğin motorun temiz olduğuna buradan ben bile kefil olurum. seninle yaptığım alışverişlerde söylediğinden bir fazla ne bir eksik hiçbirşeyle karşılaşmadım. 6.000 e motoru alsam gitti geldisi montajı ustası bana 10.000 i bulur diye tahmin ediyorum. tropper la bd30 karşılaştırılmaz biliyorum ama şuan bütçem ancak buna elveriyor tekrar saol.
Fatih kardeşim geçen hafta elime ulaştı motor koruma sacı eline koluna sağlık ,gayet başarılı bir iş çıkarmısın çok teşekkür ederim.
panjur içinde bugün yarın arayacağım inşl..
Fatih kardeşim merhaba, uygulamanız çok başarılı gözüküyor, tebrikler. Alt korumalar için metal yerine neden alüminyum kullanmadınız? Hem paslanma sorunu olmaması, hem de boya istememesi açısından daha uygun olmazmıydı? Belki maliyetler farklı olabilirdi tabii.
Sevgi ve selamlar.
Atıf Tezerten