KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşım bu fiyat gerçekten çok. Eğer makul bi fiyat olursa bunlardan çok kişinin alcağına inanıyorum. En azından be iki tane alırım. Fakat bu fiyat biraz uçuk olmuş bindiğimiz araçlar lüks bi araç dağilki bi paraçaya 600 tl. verelim. Yine de arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ve en azın dan bunun yapılabiceğini gösterdi bize...
Bana elinde konsolun komple detaylı resmi olan varsa gönderebilirmi bende şuan bir çalışma yapmak istiyorum zira benim aracın konsolunu komple değiştirmek istiyorum 2005 2010 konsolu tasarlamak (kopyalamak ) istiyorum biraz zor olacak tabi ama yaparım diye tahmin ediyorum. yalnız resimin 1600x1200 den yüksek olması gerekli. saygılarımla
Bana elinde konsolun komple detaylı resmi olan varsa gönderebilirmi bende şuan bir çalışma yapmak istiyorum zira benim aracın konsolunu komple değiştirmek istiyorum 2005 2010 konsolu tasarlamak (kopyalamak ) istiyorum biraz zor olacak tabi ama yaparım diye tahmin ediyorum. yalnız resimin 1600x1200 den yüksek olması gerekli. saygılarımla
Böyle bir düşünce güzel ve talebe yönelik iyibir plan.. fakat bu işi tahmın edıldıgınden cok zahmetli bir iş olabilir(malzeme,kullanılıcak gereçler,ölçüler vs..) Resim olarak istemişşiniz ama gerçeğini görseniz kendiniz inceleseniz çıplak gözle daha başarılı ve kolay fikirler elde edebilirsiniz diye düşünüyorum... eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız araçların üst modellerini veya sıfır olarak satan bir kac galeriden araçları incelemenizi tavsiye ederim saygılar...
Göstergeler ve klima hariç 600-700 tl civarı, Dijital göstergler yanında bir çok komponentinde değişmesine sebep oluyor(bence hiç girmeyin zahmetli bir iş arabada sökülmedik kablo kalmıyor hepsi değişiyor.), sadece gösterge takımı tahmini 2500 TL yi bulur, klima bir ara ben düşeş geldi 600 TL gibi bişeye aldım ama şu anda bulunması zor ve fiyatları uçuk dış üniteyle beraber 2000 TL yi bulur.
vallaha ben poliüretan köpük silikon vinileks ve sac bilelimi bir materyal uygulaması yapacağım kendi çabamla resim lerinide buradan ekleyeceğim beğenirseniz sizlerede sağlayabilirim yalnız biraz zaman alacak bilginize
Böyle bir düşünce güzel ve talebe yönelik iyibir plan.. fakat bu işi tahmın edıldıgınden cok zahmetli bir iş olabilir(malzeme,kullanılıcak gereçler,ölçüler vs..) Resim olarak istemişşiniz ama gerçeğini görseniz kendiniz inceleseniz çıplak gözle daha başarılı ve kolay fikirler elde edebilirsiniz diye düşünüyorum... eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız araçların üst modellerini veya sıfır olarak satan bir kac galeriden araçları incelemenizi tavsiye ederim saygılar...
düşüncelerinizin benim için önemini anlatmama gerek yok çünkü bu paylaşım sayesinde defenderime kavuştum bu doğrultuda yapacağım her şeyi sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum m<lesef istanbulda değil izmirde ikamet ediyorum bu işi burada halledeceğim.saygılar
zaman önemli olmazmı ben yazın ne yapacağım tabanvaylamı dolaşacağım dağlayı bayırları bu işin şakası tabi işten güçten vakit olmadığı için şu aralar çokta ilgilenemiyorum araçla aracın motorunu bir hallettirebilsem gerisini halledeceğim ama işte napalım görmek itiyorum nasıl yapılıyor nasıl takılıyor detaylı bir şekilde bende fotğrafları ile yükleyeceğim siteye