Defender Parçası Neden Pahalı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,390

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
Slm arkadaşlar bugun defender kapı fiyatı aldım sıfır tanesi 1250 tl motor kaputu 1500 tl civarı nedir bu yahu bu kadar pahalı bana kapı bulabilecek yardımcı olacak kimse yokmu kapı sacı istemiyorum komple kapı istiyorum 4 adet,motor kaputu, lazım uygun fiyata nerden bulabilirim bu parcaları...saygılar

Etiketler
Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı

Ankarada ivedik hurdalığında birçok parçanın olduğu söyleniyor, gidip işe yarar parçaların arasından bulunabilir gibime geliyor, birçok başlık altında bu hurdalıktan ve parça cenneti olduğundan bahsedilmişti.
Kapı çerçeveleri iş görmediği için mi sacını yeniden bastırmak istemiyorsunuz. çerçeveler iş görüyorsa yeni basılan alüminyum kapılar sırıfından farksız oluyor diye biliyorum.

slm arkadaşlar bu parça bu kadar pahalı olunca bende aracı komple 1 mm aliminyumdan bastırmayaa karar verdim ;D ;D ;D ve daha güsel olacak...hayırlısı ile saygılar

NVR01' Alıntı:
Selam arkadaşlar bu parça bu kadar pahalı olunca bende aracı komple 1 mm aliminyumdan bastırmayaa karar verdim ;D ;D ;D ve daha güsel olacak...hayırlısı ile saygılar
bu iyi karar tebrik ederim ve unutmadan manidar bir laf edeyim KALİTEYİ UCUZA ALAMZSIN ;D ;D ;D ;D ;D

eyw barbaros abi ya kafamızda soru işareti kalmasın dedik maden sıfırdan bu işe girecegiz dedim en güzeli en iyisi olsun bi manidarda benden patlasın....güneş balçıkla sıvanmaz.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Selamlar, güzel karar olmuş ama komple derken ön çamurlukları falan da yapabiliyorlar mı, yani bi hazır kalıp var ve tüm parçaları bu kalıpta mı basıyorlar ben anlamadım bu işi. ;D
ne kadara patlıyor komple dediğiniz yenileme.
Teşekkürler.

veteran' Alıntı:
kaportası pahalı aslında...
geriye kalan malzemelerde pahalı birşey görmedim ben... he bir de mesela arka kapı pandizotları pahalı idi:smiley:

Aslında günümüz arabalarıyla kıyaslanınca sıfırı 75.000 € olan bi araba için sıfır 4 kapının 5000 lira tutması bence sudan ucuz.
150 milyar değeri olan bi arabaya 4 adet kapı aldığınızı düşünsenize heralde 60 milyar civarı tutar.
Başka bi forumdan L200 kullanan bi arkadaşım kalkış esnasında hızlı kalkıp yüksek bi kaldırıma vurmuş sağ ön aksı kırıp arabayı yan devirmiş, arabayı hemen orada doğrultmuşlar sol tarafı hafif ezik ve çizikler varmış yan yatmadan dolayı, servise götürmüşler aracı perte çıkartmışlar. düşünün çıkan masrafı.
Şehir efsanesi değil forumda uzun uzun konuştuk hakkında ;D siz düşünün ki bu bir mercedes falanda değil mitsubishi L200.
Bunları duyunca bu paralar çok ucuz gelmeye başladı artık bana. ;D ;D

slm lar öncelikle arkadaşlar araç komle 1mm aliminyum sacdan yapılacak motor kaputu ve sadece ön camurluklar normal sac olarak kullanılacak onların bükümlerini yaparım ama ufak tefek tıklamalarda sac daha güzel olur dedi ustamız bizde ok verdik total maliyete gelince 1000 tl gibi bi masrafımız olacak ama bu fiyatı bana verdi dışardan birisi olsa 1750 tl dedi,,,demişsinizki parcalar normal bence cok pahalı 1987 model bi araç için ben evolutıon IX un 1 adet ön sag kapısını 1400 tl ye aldım mıtsubıshı parca konusunda baya pahalı bi araç biliyorum çünkü secenek az veya yan sanayii si kısıtlı cıkmasıda zor bulunur gibime geliyo ama olay defender oluna fiyat inanın cok fazla adet fiyat 500 tl olsa tamam ama 3 parcacıyı aradım 1i 1500 tl dedi digeri 1250 tl dedi en sonuncu 930 tl dedi bence cok ama defender alırsanız buyrun değiştirin ama inanın defenderı alınca göreceksiniz bu paraların cok fazla oldugunu...saygılar

tempus: slm demişsiniz ki siz japon aracı kullanmadınız sıkı durun söylüyorum :smiley:

1.2004 Nissan skystar SSS
2.2005 Nissan skystar rally raid 4x4
3.2002 Toyota hılux
4.2006 Toyota hilux 4x4
5.2004 honda s2000
6.2007 mıtsubıshi evolutıon 9
7.2008 toyota corolla
8.nissan navara 4x4 le

sayamadıgım daha bir cok araç var ve hepsi kendi şahsımındır...saygılar

ProntoBasso' Alıntı:
Selamlar, güzel karar olmuş ama komple derken ön çamurlukları falan da yapabiliyorlar mı, yani bi hazır kalıp var ve tüm parçaları bu kalıpta mı basıyorlar ben anlamadım bu işi. ;D
ne kadara patlıyor komple dediğiniz yenileme.
Teşekkürler.

slm kardeşim aracı komple sacları basılacak aracı yanına götürecek ustamız orda birebir uğraşacak parca sökmesine gerek kalmıyormuş ölçü ile hallolur dedi hatta ben sordum kapı açma kolunun cukurları nasıl olucak dedim...onlar basit dedi...cok mutluyum inanın ;D ;D ;D ;D

tamam işte japonlarda aynı parçalar kaç para :smiley:

Defender kaporta parçaları aliminyum olanlar muhtemelen pahalıdır. Onun dışında yürür aksam mekanik parçalar, motorla ilgili parçalar ucuzdur japonlara göre baya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR