defender pikap ,hardtop

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyazland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,040

beyazland

Yeni Üye
defender pikaba hardtop tavan yapılıyormu Türkiye de,birde trafik veya tübitak veya tüv sorun çıkarıyormu,bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsim ,benim tenteli landa 2. defa hırsız girdi ,bıktım artık,şofor mahalini kapatıp pikap olmasını istemiyorum landımın,birde şu tenteli landı jip kabul etmeyen mevzuatın allah cezasını versin

Etiketler

Ynt: defender pikap ,hardtop

benzinli landların ,nasıl mevzuata uygun dizele bile dönüştürüleceğini buldum,ama şu tavan derdime çare bulamadım,tüv e ulaştım adamlarda tık yok bilgi olarak,trafiğe sordum onlarda aynı tık yok,adamların cevabı sen üstünü kapat istersen nasılsa bir çaresi bulunur ,olmadı tavanı her muayne zamanı sökersin diyorlar ,Türk işi çözüm yani,aynı araç başka bir ilde binek 4x4 diye kabul edilip 10 kişilik ruhsat veriliyor ,Trabzon daki tüvde olmaz pikap bu diyor hatta muayne zamanı demir aksamı üstünde ve tentede kasada iken muayneden geçirmiyor,galiba en sonunda doğuya gidip bu araca yeni ruhsat alacam nasıl olsa orada herşey serbest(tecrübe ile sabittir)

tavan olayını çözemedik bari çift kabil pikaba resmiolara dönebilirmi bu araç onu bileniniz varsa yardım etsin lütfen

aynı durumda olanlara yardım amaçlı öğrendiklerimi paylaşıyorum,pikap landlara 2. sıra koltuk takılamıyor kesinlikle ancak tavan brandasını saç tavan ile değiştirebiliyormuşuz,ben yakında proje çizdirip imalata başlayacağım kısmetse ,gayri resmi koltukta takacam,artık her muayene zamanı koltuğu sökecez takacaz yapacak bişey yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR