Defender Renk Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,361
Ynt: Defender Renk Yardım

Aracı geçen cumartesi boyadık , istediğimiz tonu tutturabildik . Standox baz kırmızı boyasına yüzde 5 (bir kiloya 50 gram) altın toz boya karıştırılarak hazırlandı . Normal kırmızı daha koyu altın toz karışınca kırmızı-portakal arası bir ton oldu , güneşte başka gölgede başka görülüyor .Fotograflar tam yansıtmayabilir ama bir kaç tane ekleyeyim .

Etiketler

Çok güzel olmuş herhalde makine ve ışıktan dolayı görebildiğim renkler elma şekeri kırmızısı, portakal rengi, itfaiye aracı kırmızısı. Bu kadar çok kırmızı rengi bir arada görmemiştim. Herhalde araç toplandığında renk daha bir yerine oturur. Tebrikler

Diexie teşekkür ederim , makineden sorun olmasa gerek Canon 5dm2 prof. kamerayla çektim , gölge - güneş- bakış açısına göre ton değişiyor içinde altın yaldız tozcuklar olduğundan ...

Pardon damara bastım galiba. İki arkadaşım da hasta hobi olarak fotoğrafla ilgileniyor, bir araya geldiklerinde karşılarına geçip birbirleriyle kimin makinası/objektifi kavgasını seyretmek çok eğlenceli oluyor. Bu arada önümüz kış, arabanızın rengi de canlı, herhalde yazı bekliyceksiniz tam keyif almak için. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Merhabalar,
Boşver arkadaşım sana boya kodu vermeyenleri, haberleri yok vememekle nekadar iyi yapmışlar.
Nedenmi, nedenşu senin rengin çok daha güzel ve sana özel bir renk olmuş.Sana boya kodu vermeyenler eğer senden isterlerse sen onlara ver, verde nekadar hata yapmış olduklarını fark etsinler.
DEFENDER'ini güle güle kullan keyfini çıkart.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

@Dixie ) Haklısınız biraz alınganlık gibi olmuş ama itiraf etmek lazım ki hiç bir sensör insan gözü gibi göremiyor henüz ... Yan ve arkanın çok farklı göründüğü fotografta aslında arka o kadar da portakal görünmüyordu sensör işi abarttı biraz ,beyaz ayarlarına düzeltebilirmiyim diye photoshopta baktım ama olmadı .
@Niyazi bey teşekkür ederim , bu renk ve ton verilmeyen boyanın aynısıdır , aynı tonu tutturduk . Ben belki bir başka isteyen olur diye tüm gezenbilir kullanıcılarına formülünü verdim , aramızda kalsın ;-) .
Takip eden, cevap yazan , yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler selam ve saygılar .

Defender ın rengi süper olmuş tabi paylaşım yorumlarınıza da teşekkürler size ayrı bir sorum olacak tavan beyaz olarak ruhsatda yazıyormu yoksa sadece kırmızımı gözükecek paylaşım için şimdiden
Teşekkür ler
Saygılarımla.

Araçta kaç değişik renk varsa ruhsata yazılmak zorunda.

@Bazden24 beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim. Henüz ruhsat çıkarmadığım için sorunuzu yanıtlayamıyorum, selamlar .