zaferbager41 Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 22 Şub 2010 #49 Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi kokteknik' Alıntı: geri vitesten atması kronik bir arıza mı benim arkadaşımın def i geri atıyor ? teşekkürler bu arada atf yi öğrendim viteslerim rahatladı Genişletmek için tıkla ... Geri videsten nezaman atmaya başladı? Şanzıman hiç söküldümü? Gazdamı atıyor yosa kompresördemi atıyor? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi kokteknik' Alıntı: geri vitesten atması kronik bir arıza mı benim arkadaşımın def i geri atıyor ? teşekkürler bu arada atf yi öğrendim viteslerim rahatladı Genişletmek için tıkla ... Geri videsten nezaman atmaya başladı? Şanzıman hiç söküldümü? Gazdamı atıyor yosa kompresördemi atıyor? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
kokteknik www.kokteknik.com Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,343 Tepkime Puanı 2 Yer sivas merkez Web www.kokteknik.com 23 Şub 2010 #50 Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi zaferbager41' Alıntı: Geri videsten nezaman atmaya başladı? Şanzıman hiç söküldümü? Gazdamı atıyor yosa kompresördemi atıyor? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... şanzıman söküldü toplandı senkromeçleri değiştirdik gazda atıyor teşekkürler
Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi zaferbager41' Alıntı: Geri videsten nezaman atmaya başladı? Şanzıman hiç söküldümü? Gazdamı atıyor yosa kompresördemi atıyor? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... şanzıman söküldü toplandı senkromeçleri değiştirdik gazda atıyor teşekkürler