kardeşim hiç bekleme al derim..hatta varsa bende alayımm...
alma etme diyenlerede inanma..benim arkadaş geçen yıl aldı...walla ben askeri araç olduguna inanmıyrum şimdi..hiç bekleme..ayın 19 unda ihale vardı vaktim olsaydı gidip alacaktımm..
int de ihaleyi alıp satanlar var.çalışmaz halde diyorlar.bunların resmi iş sıralaması nedir.kaça mal olur.teş.aracı resmi olarak trafiğe sokmak için yani.teşekkürler.
Arkadaşlar ben bu hafta içinde kırıkkale mke hurda sanayisinden gittim aldım 91 model 110 dizel defender akusu olmadıgından orada çalıstıramıyorsun ama dısarda ustanla gıdersen alıp çıkıp oranın sanayısınde calıştırıp alabılırsınız ben su anda kaporta boyaya soktum 1 aya kadar hazır olcak inş. sorusu olan varsa cevaplarım[attachment=1][attachment=2]
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.herhangi bir kdv falan ödedinizmi.plakasının çıkması toplam neye mal olur.ben kapalısından düşünüyorum.gözünüzün tuttuğu varmıydı kapalı olarak.teş.
mke den direktmi aldınız yada mke den alandanmı aldınız eğer alandan aldınızsa telefon adres bigilerini verirseniz sevinirim hayırlı olsun güle güle kullanın
Ben de LR satışlarını takip ediyorum.Hatta kapalı kasa 110 kalmamış dediler Kırıkkalede.Ancak açık kasalar uygunmuş.3000 TL iyi almışsınız.Peki aldığınız araçta ne eksiklikler var.Biz almaya gittiğimizde çalıştırmak,denemek gibi bir şansımız olmayacak mı?