Defender Stepne Yeri ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,825

tango

Zirve
Yer
SAKARYA
Arkadaşlar defenderde istepnesi ön kaputta olan varmı.Eğer varsa artıları ve eksileri nelerdir
değerli yorumlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER..

Etiketler
Ynt: Defender Stepne Yeri ?

Selamlar,
Stepnesini on kaputa taktirmis olan arkadaslarim (bir tanesi haric) hep cikarttilar.. Zira, kaput acip agir oluyor... Cikartmayan arkadasim da, 2 adet stepne tasiyabilmek icin ellemedi.. Ayrica, on kaputtaki stepne gorus alanini da negatif etkiliyor..

Dolayisi ile, cok gecerli bir nedeniniz yok ise on kaputa takmamak iyi bir fikir bence, reha

takacak yerim yok arka kapıda yedek depo var onu çıkarsa aparat maliyeti var başka seçenek
kalmıyor.

evet 1.5 senedir tavandaydı birçok sorun yaşadım inanmazsınız hava alanında görevliye inanıp içerde sıkıştım ve daha birçok şey o yüzden arayış içine girdim.Hatta aracı aldığımda direk arka kapıya bağlıydı kapıyı çok sıkkullandığım için menteşelerde sorun oldu.TANJU.

selam tanju arkadaşım stepne taşıma yerinin en mantıklı ve sağlam olanı arka kapıdır.yalnız arka kapıya bir adet stepne taşıyıcı alarak monte ettir çok rahat edeceksiniz ve büttün yükü bu taşıyıcı üstenecektir dahada sorun yaşamamış olacaksınız.

Bearmach BA132 modeli için liste fiyatı 313 YTl olarak görmüştüm. http://www.lraksesuar.com/

ScreenHunter_01 May. 14 15.02.jpg

selam arkadaşlar
tüm defender ekibine sellamlar olsun. 10 yıllık uzakta hastası olduğum bu araçlarda, 1 günlük LR dormobil 109 (seri 2A) sahibi olarak, orjinal stepne yeri kaput üstü ve arka kapı üzerinde özel aparatı ile sabitlenmiş durumdadır. ön kaput üzerinde özellikle stepne koyulması için lastik oyuğu bile yapılmış. ayrıca defender diyince çocukluğumdan beri hep ön kaput üzerinde bir lastik aklıma gelmekte. ne kadarda sürüşü engellesede çok hoş görünüyor bence. orjinalden kaçılmamalı diye düşünüyorum. herkese yeniden selamlar olsun. ( bu arada dormobil 109 (seri 2 A) için açmış olduğum konu başlığında bazı sıkıntılarıma yardımcı olursanız çok sevinirim). MENDERES

bu araç ne taşıyorda, stepneyi öne koyma gereksinimi duyuyor anlamadım. yükü motordan daha kıymetli heralde. vay anasını. menderes

arka kapı stepne aparatının stepne takılı degilken detaylı fotolarını ekliyecek bi hayır sahibi vardır sanırım aramızda şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlar,
tam anlamak icin sormak isterim.. Arka kapida takili duran standart stepne aparatinin fotografini mi istiyorsunuz (tabii stepne cikartildiktan sonra) ? iyi gunler dilerim, reha

reha bey günaydın evet arka kapı ile hareket eden ,kapı ve araç kasasına üç noktadan bağlı olan aparat.teşekkür ederim,cem50

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.