Defender Stepne Yeri ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,556
Ynt: Defender Stepne Yeri ?

Selamlar
http://www.rehayurdakul.com/temp110Stepne/ adresine koydum fotograflari.. DialUp baglandigim icin kucuk halini koydum ama eger gerekiyor ise pazartesi gunu yuksek cozunurluklu halini de yuklerim.. gecikme icin kusura bakmayiniz. reha

Etiketler

bu aparatın arkasından desteklenmesi gerekmez mi? Yada arkada her hangi bir desteği var mı? Yoksa bağlantı noktalarında yırtabilir gibi geldi bana..

reha bey,jeep arkadaş benim aracımda arka kapıda bir stepne yeri var 35x35 gibi bir plaka ile desteklenmiş ancak civata yerleri plastik tapalarla kapatılmış ve muhtemelen kullanılmamış (söküp bakmadım) birde kaput üzerinde bir stepne aparatı var ben aracı aldığımda stepne bagajda idi satan kişi arka kapıdaki stepne yerini kullanmassam iyi olacağını aksi taktirde arka kapı menteşelerini ve kapı kilidinin kısa sürede bozulacağını belirtti. ben reha beyin göndermiş olduğu resimlerdeki aparatı askeri landlarda görmüştüm ama 300 küsür artı kdv açıkcası biraz tuzlu geldi, bu arada bir xj de tavana sadece stepne için yapılmış bir baglantı var,onu ve reha beyin gönderdiği fotoğraflar yardımı ile bir egzoscu arkadaşla imal etmeyi düşünüyorum, başka alternatif fikirleri olan arkadaşlar varsa ayrıca bekliyorum,kusura bakmayın çenem düştü.

arkadaşlar aranızda defenderin istepnesi mafsalsız direk arka kapıya takılı olan varsa.kullanımda herhangi bir zorluk varmı(kapı kikit -menteşe-veya bozulan başka birşey)

Tanju,

direk arka kapıya takıldığında menteşelerden sorun yaşayacağın muhakkak, ayrıca kapıya desteksiz takılması durumunda kapı saçınada zarar verebilirsin, en temizi orjinal aparatından alıp işi kökünden halletmek, bence bidonlara yer arasan daha uygun olur,

Bu arada benim araçta lastik ön kaput üstünde, bu şekildeki görüntüsü daha çok hoşuma gittiğinden arkaya almayı düşünmedim hiç ama görüş açısını daralttığıda bir gerçek.

selamlar.
mesut

CIMG7435.jpg

aslında o aparata250-300 ytl vermek işime gelmiyor doğrusu ondan alternatif arıyorum dostum

arkadaşlar net görsellerde tıre carrier olarak aratırsanız çok hesaplı kendinizin veya herhangi demirci kaynakçının kolayca yapa bileceği yada size fikir vere bilecek değişik alternatifler var (çogunlugu amerikanlar için ama LR lere uygulamak için fikir vere bilir) bütün dostların bayramı kutlu olsun.

aradım bir başlık bulamadım oto dergilerinin birinde yeni defender ın arkasına 2 adet amarisör konulmuş çapraz bunu 92 modele uygulamak mumkun mu (ben yapılır diyorum ). Ben +2 inc ile aracı yukseltmek ve mumkun olduğunca yoldaki bozukluğu araç zarar görmeden içeriye iletmeden geçmek istiyorum bu işlem yapılsa ne avantajı olur dezavantajı ne olur bilmek isterim bilgi verecek arkadaşların cevabını bekliyorum teşekkurler..

bu arada şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

birde ambulansların arka aksındaki yaylar ( helezion ) çift iç içe geçen 2 yay var kasa ağır tahminim ondan kuvvetlendirildi 110 a uygulansa normal bir kasaya sertliği çok rahatsızlık verirmi ? aklıma yatmadı gerçi çok rahatsız edici olur amartisörler kurtarır mı ? bilemedim

fosilbulent' Alıntı:
birde ambulansların arka aksındaki yaylar ( helezion ) çift iç içe geçen 2 yay var kasa ağır tahminim ondan kuvvetlendirildi 110 a uygulansa normal bir kasaya sertliği çok rahatsızlık verirmi ? aklıma yatmadı gerçi çok rahatsız edici olur amartisörler kurtarır mı ? bilemedim

Bu uygulama genelde, ağır arazi yapmayacak kampçı / malzeme yüklü 110'lara uygulanıyor. İçi boş bir 110'da rahatsız edici olabilir.

Bende de 1990 md. 110 Defender var konuyu takip ederken stepne taşıyıcı fiyatının 300 ytl +kdv olduğunu farkettim geçen sene sıfırdan araç toplamış biri olarak bayağı fiyat araştırdım imaltcısını buldum 125 +kdv idi hala lazım ise telefonlarını bulabilirsem yardımcı olabilirim..Raci

en kısa sürede bulmaya çalışacağım inşaallah fiyatı artmamışdır, dediğim gibi geçen sene sormuştum ayrıca bu adamlarda başka LR ekipmanlarıda vardı..Raci

arkadaşlaar abartmıslar 300 kusur falan deıldır o parça LR lerin parçaları doğan şahinden bilem ucus..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR