Selamlar,
Stepnesini on kaputa taktirmis olan arkadaslarim (bir tanesi haric) hep cikarttilar.. Zira, kaput acip agir oluyor... Cikartmayan arkadasim da, 2 adet stepne tasiyabilmek icin ellemedi.. Ayrica, on kaputtaki stepne gorus alanini da negatif etkiliyor..
Dolayisi ile, cok gecerli bir nedeniniz yok ise on kaputa takmamak iyi bir fikir bence, reha
evet 1.5 senedir tavandaydı birçok sorun yaşadım inanmazsınız hava alanında görevliye inanıp içerde sıkıştım ve daha birçok şey o yüzden arayış içine girdim.Hatta aracı aldığımda direk arka kapıya bağlıydı kapıyı çok sıkkullandığım için menteşelerde sorun oldu.TANJU.
selam tanju arkadaşım stepne taşıma yerinin en mantıklı ve sağlam olanı arka kapıdır.yalnız arka kapıya bir adet stepne taşıyıcı alarak monte ettir çok rahat edeceksiniz ve büttün yükü bu taşıyıcı üstenecektir dahada sorun yaşamamış olacaksınız.
selam arkadaşlar
tüm defender ekibine sellamlar olsun. 10 yıllık uzakta hastası olduğum bu araçlarda, 1 günlük LR dormobil 109 (seri 2A) sahibi olarak, orjinal stepne yeri kaput üstü ve arka kapı üzerinde özel aparatı ile sabitlenmiş durumdadır. ön kaput üzerinde özellikle stepne koyulması için lastik oyuğu bile yapılmış. ayrıca defender diyince çocukluğumdan beri hep ön kaput üzerinde bir lastik aklıma gelmekte. ne kadarda sürüşü engellesede çok hoş görünüyor bence. orjinalden kaçılmamalı diye düşünüyorum. herkese yeniden selamlar olsun. ( bu arada dormobil 109 (seri 2 A) için açmış olduğum konu başlığında bazı sıkıntılarıma yardımcı olursanız çok sevinirim). MENDERES
Selamlar,
tam anlamak icin sormak isterim.. Arka kapida takili duran standart stepne aparatinin fotografini mi istiyorsunuz (tabii stepne cikartildiktan sonra) ? iyi gunler dilerim, reha