DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,947
Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ise bak yaa Turkiye'nin Detroit'i Bursa'da bir tane Defender ustasi yok..

Etiketler

Selamlar bu konu başlığı için teşekkürler iyi bir usta olsun şehir dışına çıkmaya değer DEFENDER için

ormetay otomotiv otokar&ıveco yetkili servisi.karadeniz sahilinde tek.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar saygılar sevgiler;

Aranıza Alanya'dan katılıyorum uzun süredir forumda özellikle seriesler ve defenderle ilgili yazılanları yapılanları ve fikirleri elimden geldiğince takip ediyorum....Son olarak arkadaşımızın yazdığı '' DEFENDER USTALARINI ARIYOR -ANIYOR'' isimli yazı ilgimi çekti ve okuduklarım beni hem bilgilendirdi hemde çok mutlu etti. Emeğinize yüreğinize sağlık...
Söz konusu seriesler ve defender olunca bende yazmak istedim....Çünkü bende babadan land sevdalısı olanlardanım..
Belki duyanlarınız olmuştur...Alanya'da serieslerin ve defenderlerin kaportasını yapana DERELİ ALİ USTA.......İşte ben onun oğluyum...Fakat bende baba mesleğini devralmayanlardanım....Ama kendi söküğümü dikecek kendi landımı yapacak kadar da kaportacılığım vardır......Babam elhamdülillah sağ selamet devam ediyor ama..
Bütün land ustalarına saygı ve sevgilerimle.....Aramızda olmyanlara ALLAHTAN RAHMET sağ olanlara ise sağlık ve afiyet diliyorum...İYİ AKŞAMLAR

Ynt: Defender ''ustalarını Arıyor - Anıyor''

bu başlığıda güncellesek diyorum,,yeni defender toplayacaklar için kaynak olsun,usta bilgilerini güncelleyelim,yeni ustalar ekleyelim

Merhaba Arkadaşlar,
Ümraniye sanayide Ünal Ustanın yanında Mekanikci Serhat Usta faaliyet gösteriyor. hk. yorum alma imkanı var mı?

Bir usta da ben ekliyeyim Bursa besyolda Cemil kaptan var eski kulağı kesiklerden derlerya öyle biri iyi bir usta

arkadaşlar 93 model kamyonet (açık kasa) defenderi 5 kapılı kapalı kasa ya çevirme yapabilirmiyim vize ve ruhsatta sorun olurmu iyi günler

arkadaşlar 93 model kamyonet (açık kasa) defenderi 5 kapılı kapalı kasa ya çevirme yapabilirmiyim vize ve ruhsatta sorun olurmu iyi günler

arkadaşlar 93 model kamyonet defenderi 5 kapılı kapalı kasa ya çevirme yapabilirmiyim vize ve ruhsatta sorun olurmu iyi günler

Hortlattım ama hortlatılması ve güncel kalması gereken bir konu.
Açan ve katkıda bulunanlara teşekkürler.
Takip+

Kamyoneti otomobile ceviremezsini

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepisini okuduğum nadir yazılardan biri, vaktim olsada bende uğraşabilsem, ama hem art niyetli ustalardan, hemde art niyetli satıcılardan çekiniyorum. İşten anlamadığım için, siz sanırım meslek olarakta işten anlıyorsunuz. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Merhabalar, Kaporta boya ve iç döşeme işlemleri için İstanbulda tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır? varsa iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz rica etsem.