discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 26 May 2010 #17 Ynt: Defender Vinç Tamponu nordic1903' Alıntı: Gayet şık bi tampon...Özellikle Yavuz Bey'in bahsettiği örneğe çok uygun..Vinç çıkıntısı yukarıda..Orjinal mi yoksa Türkiye imalat mı ? Cenk Genişletmek için tıkla ... A bar hariç çok güzel olmuş bu tampon , A-barı tam dik değilde birazdaha ortaya doğru eğim vererek birleştirmek lazım sağlamlık ve estetik açısından. Bunun boru gövdesini düşünmeyin üst tarafı buna benzerse dayanıklılığı artar.
Ynt: Defender Vinç Tamponu nordic1903' Alıntı: Gayet şık bi tampon...Özellikle Yavuz Bey'in bahsettiği örneğe çok uygun..Vinç çıkıntısı yukarıda..Orjinal mi yoksa Türkiye imalat mı ? Cenk Genişletmek için tıkla ... A bar hariç çok güzel olmuş bu tampon , A-barı tam dik değilde birazdaha ortaya doğru eğim vererek birleştirmek lazım sağlamlık ve estetik açısından. Bunun boru gövdesini düşünmeyin üst tarafı buna benzerse dayanıklılığı artar.
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 27 May 2010 #18 Ynt: Defender Vinç Tamponu Bu tip tamponlar daha hoş duruyor şahsi fikrim olarak...
nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 48 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 27 May 2010 #19 Ynt: Defender Vinç Tamponu mu7y' Alıntı: Bu tip tamponlar daha hoş duruyor şahsi fikrim olarak... Genişletmek için tıkla ... Sanırım ARB'de böyle tamponlar vardı ..
Ynt: Defender Vinç Tamponu mu7y' Alıntı: Bu tip tamponlar daha hoş duruyor şahsi fikrim olarak... Genişletmek için tıkla ... Sanırım ARB'de böyle tamponlar vardı ..
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 27 May 2010 #20 Ynt: Defender Vinç Tamponu nordic1903' Alıntı: Sanırım ARB'de böyle tamponlar vardı .. Genişletmek için tıkla ... Evet bu arb stil tampon...
Ynt: Defender Vinç Tamponu nordic1903' Alıntı: Sanırım ARB'de böyle tamponlar vardı .. Genişletmek için tıkla ... Evet bu arb stil tampon...
nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 48 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 27 May 2010 #21 Ynt: Defender Vinç Tamponu Çok güzel tampon ama bi rivayete göre 1500 USD istiyorlarmış ;D ;D
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 28 May 2010 #22 Ynt: Defender Vinç Tamponu bence yeni tip panjur ve yavuz abinin boru tip tampon cok güzel ve heybetli bir görünüm verecektir araca
Ynt: Defender Vinç Tamponu bence yeni tip panjur ve yavuz abinin boru tip tampon cok güzel ve heybetli bir görünüm verecektir araca
M mematy Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 13 Ocak 2018 #24 yunus bager' Alıntı: Ynt: Defender Vinç Tamponu Cenk bu en son yaptığımız vinc tamponu Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar bu çizimleri tekrar alma şansımız varmı? acaba boru tampon yapmak istiyorum ama amatör bişey olmasın istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
yunus bager' Alıntı: Ynt: Defender Vinç Tamponu Cenk bu en son yaptığımız vinc tamponu Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar bu çizimleri tekrar alma şansımız varmı? acaba boru tampon yapmak istiyorum ama amatör bişey olmasın istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum