defender yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,907

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Herkese Selamlar defender da dizel mi benzinlimi alınmalıdır
Bir arkadaşımız defendar ailesine katılmak istiyor
Linkdeki araçlar hakkında yorumlarınız alabilirmiyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-model-land-rover-defender-54624297/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-30000-de-temiz-defender-54040240/detay/

Etiketler
Ynt: defender yardım

Merhaba :smiley:

Forumda da çok defa paylaşıldığı üzere , arkadaşınızın Defender'ı ne amaçla kullanacağını belirlemesi gerekiyor..Ağır off-road'mu , hafif off-road + kamp mı ?? Bu araç arkadaşınızın tek aracı mı olacak ??

Saygılar

Cenk

ayazağa' Alıntı:
hard off road da kullanılmayacak kamp av gezilerde

Rıfat Bey ;

Kamp ve geziler için önerim Dizel olur..Ben ve birçok kampçı arkadaşım da Defender Dizel kullanıyorlar..Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz ?? İyi bir usta yardımıyla şeçenekler belirlemenizi ve bütçeniz doğrultusunda araç seçmenizi öneririm..Eli yüzü düzgün bir Dizel Defender'ı 15-17 bin aralığında bulabilir ve kafanıza göre modifiye edebilirsiniz..

Saygılar

Cenk

Cenk bey
Alacak arkadaşa uzun zamandır bakıyoruz son olarak ilandaki iki araçda karar kıldık
arkadaş maltepede oturuyor
muhtemelen ilandaki dizel olanda karar kılacagız.

Rıfat kardeş ;
Biz bir espri yaptık güldük geçti.
Dönme denilen land Yüksek tavandan 110 a çevrilmiş anlatılmak istenen oydu. Sonuçta land her evde olması gerekn bir araç. Bak series kısmına ben TDİ 300 leri bıraktım,
"1983 Seri 3 ,109 1 ton" toplamakla meşgulüm.Bu bir tutkudur.
İstediğiniz araça bir an önce kavuşmanız dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler