MehmetTurk
Kamp II
Bir arkadaşımdan Avrupadan gelme 2003 bir araçtan çıkma ön armut , kafa-aksları satın almıştım , bu gün toplamakta olduğum defenderin ön diferansiyelini değişelim dedik , elimizdeki armut aks kutusuna sığmadı ,epeyce büyük. Bu difler sanırım Türkiyede 2007 den sonra kullanılmaya başlamış ... Ankara hurdacılara sorduk yok , servislerde de yok yeni tip aks kutusu bulamadık . Kimi otokardan gelecek diyor kimi İngiltereden .
Fiyat da epeyce tuzlu ama lazım değil ,aracın her tarafını yeniliyoruz burasını böyle bırakamayız alacağız ama "acaba gelecek kardana armut uyar mı ?" sorusuna cevap alamadık gitti . Avrupa versiyonlarında sadece 2 tip (büyük- küçük) diff mi kullanıldı yoksa bir kaç değişik ebad varmıdır ? Satıcılara çap ölçüsü vereyim diyorum ama öyle bulamazlarmış ...
Fiyat da epeyce tuzlu ama lazım değil ,aracın her tarafını yeniliyoruz burasını böyle bırakamayız alacağız ama "acaba gelecek kardana armut uyar mı ?" sorusuna cevap alamadık gitti . Avrupa versiyonlarında sadece 2 tip (büyük- küçük) diff mi kullanıldı yoksa bir kaç değişik ebad varmıdır ? Satıcılara çap ölçüsü vereyim diyorum ama öyle bulamazlarmış ...