KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Siyah polyemid Trabzon sanayi sit. var , Demireller de ve diğerlerinde istediğiniz çapta bulunur ama uğraşmaya değecek bişey değil hazırını 3-5 tl ye mutlaka bulacağız , Türkiyede üretilmiyor mu bu ? Olmazsa farplasttan 100 adet ister dağıtırım arkadaşlara .
en doğru söz bu "defenderin sıkıntısız yeri yok!" 10 cm de çok büyük biraz görüntüyü bozar gibime geliyor . Bana çinden 6 cm led stop geldi orijinalinden 1 cm daha ufak anormal durdu , kullanmayacağım. Bir defender toptan malzemecisini farplasttan led stop getirtmek için iknaya çalışıyorum , yakında sorunlar bitebilir acele etme istersen.
en doğru söz bu "defenderin sıkıntısız yeri yok!" 10 cm de çok büyük biraz görüntüyü bozar gibime geliyor . Bana çinden 6 cm led stop geldi orijinalinden 1 cm daha ufak anormal durdu , kullanmayacağım. Bir defender toptan malzemecisini farplasttan led stop getirtmek için iknaya çalışıyorum , yakında sorunlar bitebilir acele etme istersen.
İnternette yedek parçacılara bakarken ankarada Öz Oto diye biryer buldum. bilen duyan alışveriş yapan varsa bence sormakta fayda var. sitesinde yeni tip stop ların resimleri var.
http://www.landroveryedekparcalari.com/land_rover_defender_parcalari_.html
Turan bey teşekkürler verdiğiniz linkteki telefonu aradım sanırım ortada web sayfasından başka bir şey yok ! depoyu arayıp (!) bana döneceklermiş , 6 saat oldu ...
Turan bey teşekkürler verdiğiniz linkteki telefonu aradım sanırım ortada web sayfasından başka bir şey yok ! depoyu arayıp (!) bana döneceklermiş , 6 saat oldu ...