KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serdar aradım bugün satınalma dahil herkez izindeymis. Sevkiyat müdürünü aradım cepten kod olmadan bilemem dedi.resimleri mail attım önümüzdeki hafta cevap gelir.
Satış / pazarlama müdürleri ile görüştüm. yurt dışından gelen yeni ürünleriymiş, o yüzden şu an sipariş doğrultusunda geliyomuş. Bu hafta fabrikaya uğrayacağım. telefonla bu kadar oluyo yüzyüze daha fazla netice alırız diye düşünüyorum.
Bilgi aldıkça haber vericem arkadaşlar.
arkadaşlar fotoğraflarını çekip bu konu başlığına eklediğim saba marka led stopları aracım bittiğinde alırım diyerek bıraktığım mağazaastoplrı başka birine satmış.ben gittiğimde dur yenilerini isteyelim yarın gelir dedi.aradığımızda stoplardan henüz stokta bulunmadığı cevabını aldık.beklemekteyim.geldiğinde hemen alıp uygulayıp sizlerle paylaşacağım.
Yahu nasil bir fabrika anlamadim gitti. Ya tatiller yada fuarda. Ne zaman oturup uretim yapiyorlar ki? ??? ???
Takip etmaye deger bir konu. Ayrica bu led stoplari kendi imkanlari ile ureten arkadasimizada bravo diyorum. Keske bende oturuo yapabilsem. Ankara'da bu gibi isleri hep beraber yapabilecegmiz bir garaj yada bir mekan var mi acaba?
Arkadaşlar kusura bakmayın bu ara işlerim kötü gidiyor o yüzden de fazla ilgilenemedim. temmuzdan beri fabrikaya gidemiyorum, telefonlada derdimi anlatamıyorum. ama sürekli aklımda ilk gittiğimde numune 1 takım alacağım.
Bugün bir numune gönderiyorlar. alınca birebir resimlerini ekleyeceğim. şimdilik kataloglarında olan led li lambaların resimlerini ekleyeceğim. tam olarak hangisi onu bilmemiz lazım. buna ilave olarak ürünler ağırlıklı olarak tır ve dorse ler için yurtdışında üretilmiş o yüzden şu an ellerinde sadece 24v olarak varmış.