kokteknik www.kokteknik.com Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,343 Tepkime Puanı 2 Yer sivas merkez Web www.kokteknik.com 16 Mar 2010 #17 Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım takipteyim
A asem spor Asem spor Erhan ALKAYA Mesajlar 544 Tepkime Puanı 1 Yer HATAY 24 Mar 2010 #18 Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım selmalar benim elimde mercedes hidrolik sistemi var onun montajını yapmayı düşünüyorum...bu konuda bilginiz varmı
Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım selmalar benim elimde mercedes hidrolik sistemi var onun montajını yapmayı düşünüyorum...bu konuda bilginiz varmı
A ahmet42 Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 1 24 Mar 2010 #19 Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım merhaba arkadaşlar ben bu hafta aracıma takdırdım.tavsiye ederım çok büyük bir rahatlık. 2200 tl ye bütün parçalarını orj aldım 250 tl de işçilik verdım.
Ynt: Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım merhaba arkadaşlar ben bu hafta aracıma takdırdım.tavsiye ederım çok büyük bir rahatlık. 2200 tl ye bütün parçalarını orj aldım 250 tl de işçilik verdım.