Ynt: Defender'a Switch Arıyorum..
Vites kolunun şanzımana bağlı olan yerinde bir somun vardır. Onu gevşetip vites kolunun yönünü değiştirmeyi denediniz mi? Belki faydalı olabilir diye düşünüyorum. Fakat Vites değiştirmede alışkın olmadığınız için yeni şekline biraz sıkıntı yaşatabilir diye düşünüyorum, en azından alışana kadar...
foremost' Alıntı:Nevzat kardeş bana toplamda 62 sterlin gibi bir fiyata geldi biraz abartmışlar fiyatı sanırım bu birincisi ikincisi de konsolu yerleştırdıkten sonra hesap etmediğim bir durum gerçekleşti vitesi atarken sorum yaratıyor yani özellikle 1. viteste baya sorun oluyor elim teype değiyor şimdi sen monte ettiğinde daha ergonamik bir şekil yakalarsan haberim olsun bende düzeltme yoluna gidebilirim belki ayrıca bu konsolun bu tip bir problem yaratacağı aklıma gelse kesinlikle takmazdım çünkü arazıde kesinlikle başıma iş açabilir ani manera yaparken sürekli 1 ve 2 vitesleri kulanmak gerekecek bu yüzden ya alışma yolunu gideceğim yada ani vites değişimlerinden kaçacağim
Vites kolunun şanzımana bağlı olan yerinde bir somun vardır. Onu gevşetip vites kolunun yönünü değiştirmeyi denediniz mi? Belki faydalı olabilir diye düşünüyorum. Fakat Vites değiştirmede alışkın olmadığınız için yeni şekline biraz sıkıntı yaşatabilir diye düşünüyorum, en azından alışana kadar...