Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,759
index.php

index.php

index.php

index.php




bu çalışma benim en beyendiğim çalışma en önemlisi vantiller çalışıyor
 

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ön kapakların ardına difüzörle hava içeride bir klepeye yönlendirilse, klepedende iç üflemelere verilse, klapeleride jikle telleriyle kumanda etseniz mesela?

Yavuz Bey bu düşüncelerinize bende aynen katılıyorum, benim kafamdada bu tür bir ön gögüs projesi vardı fakat ertelemiştim, arkadaşın yapacağı gibi fiber malzemeden yapacaktık ve üstüne airbag kaplamacılarına kaplatmayı düşünüyordum.

Ön klepelerdeki sizin jikle teli fikrinizi ben otomatik hale getirmeyi düşünüyordum, onuda araçlar da bulunan otomatik kapı açma motorlarıyla yapmayı düşünüyordum. Açma kapama ünitesini içerdeki açma kollarına boylarına göre ayarlayıp bir elektrik düymesiyle tek işlev olarak açma kapama yapmayı sağlayacaktık. Arkadaşımız bu çalışmayı burada uygulayabilir. TELİF HAKKI İSTEMEM :D :D.

Başarılar dilerim.
 

Calismaniz cok guzel sabirsizlikla sonucunu bekliyorum.

Belki bu sitedeki parcalar isinize yarayabilir;

http://simmonites.com/Defender%20Interior.htm
 

Göğüsün tasarımı ve işçiliğine hiç lafım yok koltuğa oturduğunuzda sanki gözünüze girecek gibi duruyor araç zaten burunlu birde göğüs görüş açısını çok değiştiriyor gibi ön taraftaki ölü noktada neleri göremeyeceğinizi hesap etmeniz gerekir en önemlisi küçük çocuklar kolay gelsin
 




Merhaba,, tebrikler....Bende küçük bir katkıda bulunmak isterim...Yeni model ön göğüs.. bilindiği gibi biraz kaba ve görüşü azda olsa bozuyor...(orta bölüm) Kalıp yaparken bu durum hesaplanılırsa ve biraz daha yüksekliği düşürülebilirse bence daha kibar olur ve en önemlisi görüş açısından daha verimli olur diye düşünüyorum....Başarılar ..kolay gelsin...Teşekkürler...
 









abilerim yorumlarınızı dikkatle inceliyorum her yorum bir fikir veriyor ..en son resimde gösterdiğiniz çalıışma olan göğüsün üzerine mdf çalışmasıdır tek tek yapılıp kaplanıp montajlanıyor ....benim yapacak olduğum sistem ise eski göğsü söküp yenisini hiç kimsenin yardımı olmadan tek kişinin vidalamayla montedebilğeceği bir tasarım üzerinde her türlü yuva belli olcak fakat isteğe göre kesilcek ( telsiz ,d.din, vs ) ama dediğim gibi daha üzerinde çalışacağım defender 1 ay sonra gelcek. onuda nasılsa sizle beraber çıkarcaz modelini başladığımdan itibaren fotolarını gönderirim .... herkese teşekkürler..
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,976
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst