Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden
sizlerle süreci baştan paylaşayım niyetim aracı aldıktan sonra bir puma motor takmaktı tabi evdeki hesap çarşıya uymadı maddi olarak, ilerleyen dönem de daha güçlü bir motor takmayı düşünüyorum ben de elimde olanı güçlendirmek istedim motorda hiçbir değişiklik yapmadım. turbo takarak pistondaki basınç artışı dogrudur ama bu motorların üst kapaktaki yanma odası nedeniyle orjinal turbolu araç kadar sıkıştırma olmaz araç düz haliyle acayip duman atıyordu buda mozotun çogunu yakamayıp çiğ atması demekti turboyu taktıktan sonra dumandan eser kalmadı sırf bu yüzden turbo takılır motorun calışması rahatladı 2 ile çıkmayıp bayıldıgı yeri 3 le rahat çıkıyor burdan piston erir diyeceklere ben zaten turbo takayım motor ölene kadar kullanayım niyetiyle taktım ama motora birşey olacağını sanmıyorum araç karma olarak 500 tl yakıyor 100 km h geçmiyorum. turbo taktıktan sonra yaşadığım problem leri söyliyim bir piston ve sekman ları ellemediğim için kartere normalden biraz fazla hava başınçı oluştu üfleme diyeyim anlayın onuda seri 3 lerdeki yag koya borusu gibi havalandırma açarak o sorunuda çözdük yukarıda yan lış yazdım 3000 km oldu zorluyorum sıkıntı yok .maddi olarak araç kendimin ve kendim takdığım için 600 tl maal oldu siz kaça çıkarısınız bilemem biraz uğraş ğerektiriyor ben 10 gün ugraştım uydurmak zor ustalar kaça takar bilemem orasını siz değerlendireceksiniz düzmü turbomu başka motormu.