KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamlar kaptan bir çok işi kendim yapıyorum demişsin bende aracımda bir çok şeyi kendi becerimle yapmaya çalışıyorum ve yapıp bitirdikten sonra biraz eyri büyrüde olsa insanlar iyi olmamış dese bile bana kendim yaptığım için güzel geliyor ve keyif veriyor senin tamponda güzel olmuş eline sağlık bu arabaya ne yaparsan yakışır allah güle güle kullanmak nasip etsin bu arada her kes eleştirmiş bende bir kaç şey söylüyeyim ilerde vinç felan alacaksan ona göre yer bıraksaydın iyi olurdu
selamlar tarık
selamlar kaptan bir çok işi kendim yapıyorum demişsin bende aracımda bir çok şeyi kendi becerimle yapmaya çalışıyorum ve yapıp bitirdikten sonra biraz eyri büyrüde olsa insanlar iyi olmamış dese bile bana kendim yaptığım için güzel geliyor ve keyif veriyor senin tamponda güzel olmuş eline sağlık bu arabaya ne yaparsan yakışır allah güle güle kullanmak nasip etsin bu arada her kes eleştirmiş bende bir kaç şey söylüyeyim ilerde vinç felan alacaksan ona göre yer bıraksaydın iyi olurdu
selamlar tarık
tarık bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.tamponu tamda sizin dediğiniz gibi vinç konulacak ölçülerde yaptık.dediğiniz gibi eğride olsa ben yaptım bundan daha güzeli yok.tekrar teşekkürler.saygılar.
orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.
bütün her keze yorumlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılar.
Abdullah bey merhaba çok teşekkür ederim 100'lük lamba gibi aydınlandım oysaki ben beni anlayabilme ihtimalinizi sevmiştim, ama sorun yok hiç olmazsa orjinal ile yan sanayii konusunda anlaştık, bizim gibiler bir gün biryerlerde mutlaka karşılaşır,etkinlikleri takip edelim
uygun olanı olursa özelden haberleşelim iyi ve mutlu ol.
sis lambalarının olduğu yer vinç i alana kadar sislere ait eğer vinç edinebilirsem sisleri oradan kaldıracağım.ölçüleri t_max vinç e göre ayarladık saygılar.
Abdullah bey merhaba çok teşekkür ederim 100'lük lamba gibi aydınlandım oysaki ben beni anlayabilme ihtimalinizi sevmiştim, ama sorun yok hiç olmazsa orjinal ile yan sanayii konusunda anlaştık, bizim gibiler bir gün biryerlerde mutlaka karşılaşır,etkinlikleri takip edelim
uygun olanı olursa özelden haberleşelim iyi ve mutlu ol.
orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.
orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.
taşlanıp boyanınca üzerine gelen aksesuarlar görüntüsü acayip değişecek ve hoş duracağına inaniyorum vinç sislambası dalkıran
içine sindiyse hiç bir problem yok
ama biraz daha yukarı ve içe alırsan dalma açında iyi olur
selamlar
eleştiri olarak algılama sadece ve sadece öneri
taşlanıp boyanınca üzerine gelen aksesuarlar görüntüsü acayip değişecek ve hoş duracağına inaniyorum vinç sislambası dalkıran
içine sindiyse hiç bir problem yok
ama biraz daha yukarı ve içe alırsan dalma açında iyi olur
selamlar
eleştiri olarak algılama sadece ve sadece öneri
bülent bey hiç sorun yok eleştirilerede açığız ve sizin yazdıklarınızı aynı şekilde ben kendim destekliyorum benim görüşümde aynı .ilginiz için sonsuz teşekkürler.