Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,100
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

iyi dilekleriniz için teşekkürler .. ayrıca bildiklerimizi paylaşmak zevkli... paylaşırken birlikte öğrenmek dahada güzel

Etiketler

Ben teşekkür ederim ne demek...
Bu kadar yazının üstüne su tamponun son halini görelim artık
Bu arada hepinizin kandilini mubarek ederım....

selamlar kaptan bir çok işi kendim yapıyorum demişsin bende aracımda bir çok şeyi kendi becerimle yapmaya çalışıyorum ve yapıp bitirdikten sonra biraz eyri büyrüde olsa insanlar iyi olmamış dese bile bana kendim yaptığım için güzel geliyor ve keyif veriyor senin tamponda güzel olmuş eline sağlık bu arabaya ne yaparsan yakışır allah güle güle kullanmak nasip etsin bu arada her kes eleştirmiş bende bir kaç şey söylüyeyim ilerde vinç felan alacaksan ona göre yer bıraksaydın iyi olurdu
selamlar tarık

tarık bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.tamponu tamda sizin dediğiniz gibi vinç konulacak ölçülerde yaptık.dediğiniz gibi eğride olsa ben yaptım bundan daha güzeli yok.tekrar teşekkürler.saygılar.

Abdullah bey merhaba çok teşekkür ederim 100'lük lamba gibi aydınlandım oysaki ben beni anlayabilme ihtimalinizi sevmiştim, ama sorun yok hiç olmazsa orjinal ile yan sanayii konusunda anlaştık, bizim gibiler bir gün biryerlerde mutlaka karşılaşır,etkinlikleri takip edelim
uygun olanı olursa özelden haberleşelim iyi ve mutlu ol.

ata036' Alıntı:
vinç için yer bıraktıysanız süper güle güle kulanın
sis lambalarının olduğu yer vinç i alana kadar sislere ait eğer vinç edinebilirsem sisleri oradan kaldıracağım.ölçüleri t_max vinç e göre ayarladık saygılar.

orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.

kaptan_11' Alıntı:
orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.

Birgün mutlaka saygı ,sevgi ve selam.

taşlanıp boyanınca üzerine gelen aksesuarlar görüntüsü acayip değişecek ve hoş duracağına inaniyorum vinç sislambası dalkıran
içine sindiyse hiç bir problem yok
ama biraz daha yukarı ve içe alırsan dalma açında iyi olur
selamlar
eleştiri olarak algılama sadece ve sadece öneri

işlerimin yoğunluğundan fazla vakit ayıramadım ancak bitti sayılır.buda son halinin fotosu.

Öncelikle;
Kendi emeğinizile ortaya çıkardığınız bir çalışmayı paylaşıma sunduğunuz için çok teşekkürler,

Bence çok sağlam ve güzel olmuş güle güle kullanın,

Saygılarımla,

teşekkürler saygılar bizden.

abdullah merhaba ya sislerin yada plakanın yerini değiştirmen gerekecek takıntılı bir memura denk gelirsen ceza yiyebilirsin.