Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,616
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

iyi dilekleriniz için teşekkürler .. ayrıca bildiklerimizi paylaşmak zevkli... paylaşırken birlikte öğrenmek dahada güzel :smiley:

Etiketler

Ben teşekkür ederim ne demek...
Bu kadar yazının üstüne su tamponun son halini görelim artık ;)
Bu arada hepinizin kandilini mubarek ederım....

selamlar kaptan bir çok işi kendim yapıyorum demişsin bende aracımda bir çok şeyi kendi becerimle yapmaya çalışıyorum ve yapıp bitirdikten sonra biraz eyri büyrüde olsa insanlar iyi olmamış dese bile bana kendim yaptığım için güzel geliyor ve keyif veriyor senin tamponda güzel olmuş eline sağlık bu arabaya ne yaparsan yakışır allah güle güle kullanmak nasip etsin ;) ;) bu arada her kes eleştirmiş bende bir kaç şey söylüyeyim ilerde vinç felan alacaksan ona göre yer bıraksaydın iyi olurdu
selamlar tarık

ata036' Alıntı:
selamlar kaptan bir çok işi kendim yapıyorum demişsin bende aracımda bir çok şeyi kendi becerimle yapmaya çalışıyorum ve yapıp bitirdikten sonra biraz eyri büyrüde olsa insanlar iyi olmamış dese bile bana kendim yaptığım için güzel geliyor ve keyif veriyor senin tamponda güzel olmuş eline sağlık bu arabaya ne yaparsan yakışır allah güle güle kullanmak nasip etsin ;) ;) bu arada her kes eleştirmiş bende bir kaç şey söylüyeyim ilerde vinç felan alacaksan ona göre yer bıraksaydın iyi olurdu
selamlar tarık
tarık bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.tamponu tamda sizin dediğiniz gibi vinç konulacak ölçülerde yaptık.dediğiniz gibi eğride olsa ben yaptım bundan daha güzeli yok.tekrar teşekkürler.saygılar.

kaptan_11' Alıntı:
orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.
bütün her keze yorumlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılar.

Abdullah bey merhaba çok teşekkür ederim 100'lük lamba gibi aydınlandım :D oysaki ben beni anlayabilme ihtimalinizi sevmiştim, ama sorun yok hiç olmazsa orjinal ile yan sanayii konusunda anlaştık, bizim gibiler bir gün biryerlerde mutlaka karşılaşır,etkinlikleri takip edelim
uygun olanı olursa özelden haberleşelim iyi ve mutlu ol.

ata036' Alıntı:
vinç için yer bıraktıysanız süper güle güle kulanın
sis lambalarının olduğu yer vinç i alana kadar sislere ait eğer vinç edinebilirsem sisleri oradan kaldıracağım.ölçüleri t_max vinç e göre ayarladık saygılar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Abdullah bey merhaba çok teşekkür ederim 100'lük lamba gibi aydınlandım :D oysaki ben beni anlayabilme ihtimalinizi sevmiştim, ama sorun yok hiç olmazsa orjinal ile yan sanayii konusunda anlaştık, bizim gibiler bir gün biryerlerde mutlaka karşılaşır,etkinlikleri takip edelim
uygun olanı olursa özelden haberleşelim iyi ve mutlu ol.
orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.

kaptan_11' Alıntı:
orhan bey sizi çok iyi anladım seri üretimde boru tampon diye birşey yok haklısınız.tanışmayı bende çok isterim inşallah en kısa zamanda tanışırız.saygılar.

Birgün mutlaka saygı ,sevgi ve selam.

taşlanıp boyanınca üzerine gelen aksesuarlar görüntüsü acayip değişecek ve hoş duracağına inaniyorum vinç sislambası dalkıran
içine sindiyse hiç bir problem yok
ama biraz daha yukarı ve içe alırsan dalma açında iyi olur
selamlar
eleştiri olarak algılama sadece ve sadece öneri

kokteknik' Alıntı:
taşlanıp boyanınca üzerine gelen aksesuarlar görüntüsü acayip değişecek ve hoş duracağına inaniyorum vinç sislambası dalkıran
içine sindiyse hiç bir problem yok
ama biraz daha yukarı ve içe alırsan dalma açında iyi olur
selamlar
eleştiri olarak algılama sadece ve sadece öneri
bülent bey hiç sorun yok eleştirilerede açığız ve sizin yazdıklarınızı aynı şekilde ben kendim destekliyorum benim görüşümde aynı .ilginiz için sonsuz teşekkürler.

işlerimin yoğunluğundan fazla vakit ayıramadım ancak bitti sayılır.buda son halinin fotosu.

Fotoğraf-0171.jpg

Öncelikle;
Kendi emeğinizile ortaya çıkardığınız bir çalışmayı paylaşıma sunduğunuz için çok teşekkürler,

Bence çok sağlam ve güzel olmuş güle güle kullanın,

Saygılarımla,

katsumoto33' Alıntı:
Öncelikle;
Kendi emeğinizile ortaya çıkardığınız bir çalışmayı paylaşıma sunduğunuz için çok teşekkürler,

Bence çok sağlam ve güzel olmuş güle güle kullanın,

Saygılarımla,
teşekkürler saygılar bizden.

abdullah merhaba ya sislerin yada plakanın yerini değiştirmen gerekecek takıntılı bir memura denk gelirsen ceza yiyebilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,006
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR