daha iyi bir foto çekince atacağım.bana görede tam istediğim gibi bir tampon oldu.defenderede yakıştığını düşünüyorum.kısacası ben menunum gerisi sorun değil.fahri bey ayrıca yardımlarınız içinde ayriyetten çok teşekkür ederim.endüstri' Alıntı:fotolarda tam görüntüyü yakalamak mümkün olmamış.yakından, aracın tamamına bakıldığında çok daha güzel.hiç fazlası yok .kaba saba değil defendere çok uydu.bence çok güzel. başarılarının devamı dileğiyle. güle güle kullan...![]()
veteran' Alıntı:hmm ben anlamadım tam olarak soruyu.. üretilmiş derken?
http://www.bearmach.com/products.html
incelerseniz burda aslında marka hakkında bilgi mevcut...
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Ayrıca benim tamponumda orjinal değil![]()
mu7y' Alıntı:Orhan bey merhaba;
Ya biz anlatamadık yada siz anlamak istemiyorsunuz Bearmach , Scorpionracing vs bunlar LR ailesine aksesuar ve off road ekıpmanları yapan firmalardır, şöyle düşünebiliriz nasılki Honda'nın Mugeni var Bmv nin hamann'i var bizim LR'larında bu firmalar var...
Katalog demissiniz mesala: Bearmach
Yedek parça katalogu:
http://www.bearmach.com/partscatalogues/Defender_fastparts_A4_lo.pdf
Aksesuar katalogu:
http://www.bearmach.com/downloads/Accessory%202010/6915%20BML%20Accessories%20Catalogue.pdf
Ve diger kataloglarını burdan tedarik edebilirsiniz saygılar....
http://www.bearmach.com/downloads.html
ORHANBIYIKLI' Alıntı:anlaşamayacağımız kesin farklı yerlerden bakıyoruz ben üretimden bahsediyorum siz aksesuar ve yan sanayii'den neyse kalın sağlıcakla.
mu7y' Alıntı:Orhan bey merhaba...
Bence şu an anlaşmış olduk. arkadasında konusunusu mesgul ettık baya neyse kusurumuza bakmaz artık saygılar sevgıler....
heh şimdi anladım ben bahsettiğiniz olayıORHANBIYIKLI' Alıntı:arakdaşımız tamponunu güle güle kullansın ben anlatamadım galiba land herhangi bir modelini banttan boru tamponlu çıkarmışmı?
böyle bir üretim varmı onu merak ettim ben bilmiyorum görmedim duymadım
orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.ORHANBIYIKLI' Alıntı:Abdullah arkadaşım umarım seni kırmamışımdır güzellik ve beğeni kişiseldir mutlu olduğun sürece başkalarının beğenisine ihtiyacın yok umarım bir etkinlikte karşılaşır tampon haricindebol bol sohbet eder araçlarımızla güzel parkurlara gireriz.
mu7y' Alıntı:Orhan bey merhaba...
Bence şu an anlaşmış olduk. arkadasında konusunusu mesgul ettık baya neyse kusurumuza bakmaz artık saygılar sevgıler....
sayın yıldırım kusura bakmak ne demek söz konusu bile olamaz .zaten burada konuları açıyoruz yardımlaşmak için birbirimizin fikirlerinden yararlanmak için o yüzden ben memnunum sizlerin katılımından ve katkılarınızdan dolayıda çok teşekkür ediyorum.saygılar.
sizede teşekkürler ... hem özgün dizaynınız ... hemde anlayışınız için ... muhalefet yani karşıt görüşler ( .. ki bu forumdakilere zaten karşıt görüş denemez ) demokrasinin vazgeçilmez unsurudur...ve bunlar hepimiz için daha iyiyi bulmak için alternatif sayılmalı hatta her safhada olmalıkaptan_11' Alıntı:orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.
bütün her keze yorumlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılar.
ertuğrul bey sizede sonsuz teşekkürler.dikkat ediyorum sitenin her yerinde varsınız ve her zaman en güzel şekilde katkılarda bulunuyorsunuz tekrar sonsuz teşekkürler.Off_Road' Alıntı:sizede teşekkürler ... hem özgün dizaynınız ... hemde anlayışınız için ... muhalefet yani karşıt görüşler ( .. ki bu forumdakilere zaten karşıt görüş denemez ) demokrasinin vazgeçilmez unsurudur...ve bunlar hepimiz için daha iyiyi bulmak için alternatif sayılmalı hatta her safhada olmalı![]()