Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,146

Etiketler
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

.

Fotoğraf-0137.jpg

Fotoğraf-0138.jpg

fotolarda tam görüntüyü yakalamak mümkün olmamış.yakından, aracın tamamına bakıldığında çok daha güzel.hiç fazlası yok .kaba saba değil defendere çok uydu.bence çok güzel. başarılarının devamı dileğiyle. güle güle kullan... :smiley:

endüstri' Alıntı:
fotolarda tam görüntüyü yakalamak mümkün olmamış.yakından, aracın tamamına bakıldığında çok daha güzel.hiç fazlası yok .kaba saba değil defendere çok uydu.bence çok güzel. başarılarının devamı dileğiyle. güle güle kullan... :smiley:
daha iyi bir foto çekince atacağım.bana görede tam istediğim gibi bir tampon oldu.defenderede yakıştığını düşünüyorum.kısacası ben menunum gerisi sorun değil.fahri bey ayrıca yardımlarınız içinde ayriyetten çok teşekkür ederim.

veteran' Alıntı:
hmm ben anlamadım tam olarak soruyu.. üretilmiş derken?
http://www.bearmach.com/products.html

incelerseniz burda aslında marka hakkında bilgi mevcut...

arakdaşımız tamponunu güle güle kullansın ben anlatamadım galiba land herhangi bir modelini banttan boru tamponlu çıkarmışmı?
böyle bir üretim varmı onu merak ettim ben bilmiyorum görmedim duymadım

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ayrıca benim tamponumda orjinal değil ;)

Fabrikadan böyle çıkmaz ama otokara özelbir araç hazırlatırsanız size bu aksesuarlardan takıp üretim bandından çkartabilir mesala özellikle Bearmach ürünleriyle ;)

ayrıca bizim aracında tamponu orjınal değil mesala ;D

mu7y' Alıntı:
Orhan bey merhaba;

Ya biz anlatamadık yada siz anlamak istemiyorsunuz Bearmach , Scorpionracing vs bunlar LR ailesine aksesuar ve off road ekıpmanları yapan firmalardır, şöyle düşünebiliriz nasılki Honda'nın Mugeni var Bmv nin hamann'i var bizim LR'larında bu firmalar var...

Katalog demissiniz mesala: Bearmach

Yedek parça katalogu:

http://www.bearmach.com/partscatalogues/Defender_fastparts_A4_lo.pdf

Aksesuar katalogu:

http://www.bearmach.com/downloads/Accessory%202010/6915%20BML%20Accessories%20Catalogue.pdf

Ve diger kataloglarını burdan tedarik edebilirsiniz saygılar....

http://www.bearmach.com/downloads.html

anlaşamayacağımız kesin farklı yerlerden bakıyoruz ben üretimden bahsediyorum siz aksesuar ve yan sanayii'den neyse kalın sağlıcakla.

Abdullah arkadaşım umarım seni kırmamışımdır güzellik ve beğeni kişiseldir mutlu olduğun sürece başkalarının beğenisine ihtiyacın yok umarım bir etkinlikte karşılaşır tampon haricinde ;) bol bol sohbet eder araçlarımızla güzel parkurlara gireriz.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
anlaşamayacağımız kesin farklı yerlerden bakıyoruz ben üretimden bahsediyorum siz aksesuar ve yan sanayii'den neyse kalın sağlıcakla.

Orhan bey merhaba...

Bence şu an anlaşmış olduk :smiley:. arkadasında konusunusu mesgul ettık baya neyse kusurumuza bakmaz artık saygılar sevgıler....

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
arakdaşımız tamponunu güle güle kullansın ben anlatamadım galiba land herhangi bir modelini banttan boru tamponlu çıkarmışmı?
böyle bir üretim varmı onu merak ettim ben bilmiyorum görmedim duymadım
heh şimdi anladım ben bahsettiğiniz olayı:smiley:

std olarak öyle çıkartmıyorlar doğrudur ama işin maliyet boyutu var bir de, std tamponun maliyetiyle oresimlerini koyduklarımız arasında muhakkak maliyet farkı vardır diye düşünüyorum...

benim std tampon bu arada ama ben de bu boru tipi olanlardan almaya niyetliyim aslında...

iyi günler dilerim

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Abdullah arkadaşım umarım seni kırmamışımdır güzellik ve beğeni kişiseldir mutlu olduğun sürece başkalarının beğenisine ihtiyacın yok umarım bir etkinlikte karşılaşır tampon haricinde ;) bol bol sohbet eder araçlarımızla güzel parkurlara gireriz.
orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.
bütün her keze yorumlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılar.

mu7y' Alıntı:
Orhan bey merhaba...

Bence şu an anlaşmış olduk :smiley:. arkadasında konusunusu mesgul ettık baya neyse kusurumuza bakmaz artık saygılar sevgıler....

sayın yıldırım kusura bakmak ne demek söz konusu bile olamaz .zaten burada konuları açıyoruz yardımlaşmak için birbirimizin fikirlerinden yararlanmak için o yüzden ben memnunum sizlerin katılımından ve katkılarınızdan dolayıda çok teşekkür ediyorum.saygılar.

kaptan_11' Alıntı:
orhan bey estağfurullah diyorum kırılacak bir durum yok.temenninize bende katılıyorum inşallah karşılaşırız tanışırız.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.hatta imalatta yan sanayilere firma aksesuarlarını bir kaç çeşit yaptırıyor.seri üretimlere maliyeti en ucuz olan aksesuarları kullanıyorlar.ancak bazı kuruluş yada kişiler tampon ayna jant koltuk çeşidi gibi aksesuarlarını farklı talep ediyorlar . bu ürünler seri üretime göre daha pahalı oluyor ve orjinal olarak çıkış yapıyor.benim tampon defender ile ilgisi yok tamamen benim fikrim fahri bey ile yardımlaşarak yaptık.tek amacım farklı bir tampon olsun istemiştim istediğimede kavuştum şu anda çok memnunum.
bütün her keze yorumlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılar.
sizede teşekkürler ... hem özgün dizaynınız ... hemde anlayışınız için ... muhalefet yani karşıt görüşler ( .. ki bu forumdakilere zaten karşıt görüş denemez ) demokrasinin vazgeçilmez unsurudur...ve bunlar hepimiz için daha iyiyi bulmak için alternatif sayılmalı hatta her safhada olmalı :smiley:

Off_Road' Alıntı:
sizede teşekkürler ... hem özgün dizaynınız ... hemde anlayışınız için ... muhalefet yani karşıt görüşler ( .. ki bu forumdakilere zaten karşıt görüş denemez ) demokrasinin vazgeçilmez unsurudur...ve bunlar hepimiz için daha iyiyi bulmak için alternatif sayılmalı hatta her safhada olmalı :smiley:
ertuğrul bey sizede sonsuz teşekkürler.dikkat ediyorum sitenin her yerinde varsınız ve her zaman en güzel şekilde katkılarda bulunuyorsunuz tekrar sonsuz teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR