affınıza sığınarak soruyorum yaptığınız tamponda vinç takmak için bir yer mevcutmu ve ağırlığı tahmini kaç kg? yanlış anlamayın bende şimdi benim tamponu yaptıracağım fikir edinmek adına soruyorum .
orhan bey doğru söylüyorsunuz.yeni plaka bastıracağım ancak birtürlü vakit bulamadım.biraz araştırdım en küçük plaka taraktörlerinkiymiş.kare şeklinde onu bastırıp tamponun sağ köşesine takacağım.dikkatiniz ve uyarınız için teşekkürler.
affınıza sığınarak soruyorum yaptığınız tamponda vinç takmak için bir yer mevcutmu ve ağırlığı tahmini kaç kg? yanlış anlamayın bende şimdi benim tamponu yaptıracağım fikir edinmek adına soruyorum .
yıldırım bey dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.tamponun ortakısmı sislerin olduğu yeri vinç e göre yaptık.ancak benim şu anda vincim olmadığı için o boşluğu sislerle doldurdum.ağırlığına gelince tam olarak bilmiyorum ancak atmışlık borudan 7,5 mt kullandım ilave olarak şase bağlantıları.kabaca hesap yaparsam herhalde 35 ile 40 kg dır.eğer yanılmıyorsam.ben istediğim tamponu yapabildim inşallah sizde dilediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.saygılar.
Aynı sorun bendede oldu vincin halat düzenleyicisiyle tampon arasına sıkıştırdım öyle gidiyor, bakalım nereye kadar.
yeni bastıracağım plakayı resimdeki yere takmayı düşünüyorum.sizin tampon nasıl acaba?fotosu varsa atabilirmisiniz?.
Merhabalar,
Bence güzel olmuş, en güzel tarafı ise arkadaşımızın el emeği sonucu ortaya çıkmış olması.
Arkadaşımız güle güle ve keyifle kullansın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.